HALI MINDENKINEK.Bukósisakot szeretnék vásárolni,lehetőleg sötétített plexivel vagy tükrös L-es bukót.Lehet:Marushin,AGV,HJC,Lazer,stb...várom képeket korrekt árral a jose104@mailbox.hu-Előre is köszi...........
Szeretném megkérdezni Tőletek, tudja-e valaki a hátfelvarrókat készítő Tibi elérhetőségét, telefonszámát Székesfehérváron? Ha tudjátok küldjétek el az E-mail címemre! Köszönöm! E-mail:szerencseimre01@citromail.hu
Sziasztok! Van egy SHARK S650-es bukóm amire kéne egy új plexi. Utána néztem de ami már páramentes az 15000 ami viszont sötét is az 18-22000 ft. Nem tudtok valami olcsóbb megoldást? Pl: valamelyik másik sisak plexi nem jó rá?
Egy szezont használt 52-es méretű Berik bőrruha, szakadás/ csúszásmentesen,nagyon szép állapotban, motorváltás miatt eladó.
Irányár:85eft
Az ár irányár, valamennyit tudok belőle engedni mivel nekem csak a helyet fogja itthon.Esetleg kétrészes,szürke-fekete bőrruha+kp csere érdekel.
Tel:30/9089573
Mail:balu88@mailbox.hu
Polo motoros nadrág eladó.Szép állapotú.Bélése nincs ,kabáttal össze cipzározható,térdprotektorral..Mérete 48-as a dereka kb 41cm.Külső szárhossz 110cm,belső szárhossz 75cm.
ELADÓ a képen látható motoros kabát! XL-es méretbe de egyel kisebb méretnek felel meg. Könyék váll gerinc protektorral ellátva.
Az állapota kitűnő! Sajnos kinőttem. iár.:20 000Ft (Hossza 69cm, Szélessége 53cm, újhossza 60cm) írj! és a többit egyeztetjük!:D
LS2 Delta eladó olcsón S-es méret . 20asért odaadom . Tegnap vásároltam a Vaterán , de az eladó S méret helyett , L-es írt . A cserét kb 1-2 hét mire visszacsináljuk , de nekem előbb kellene a pénz . 25 ért vásároltam a sisakot .
HALI MINDENKINEK.KERESEK:bukósisakot szeretnék vásárolni,lehetőleg sötétített plexivel vagy tükrös L-es bukót.Lehet:Marushin,AGV,HJC,Lazer,stb...várom képeket korrekt árral a jose104@mailbox.hu-Előre is köszi...........
http://www.motorosvagyok.hu/magazin/tesztek/235-ls-2-delta-felnyith
ato-sisakteszt
Én 189cm vagyok de 82kg Berettyoujfalubol vagy Debrecenbol lehet atugranek meglesni a ruhat majd.
Van egy S-es bukóm egy szezont használt és egy 37-es csizmám,csajomon alig volt egy párszor.Bukó 10000,csizma 15000.
sisak, kabát,kesztyű, csizma, és nadrág, Nekem meg egy gerincprotektor.
Megvenném.
Szóljatok
Méretprobléma miatt eladó
méret: XS-S
ár: 6.500 Ft
52-es méret és 85eft az ára ami alkuképes.
Irányár:85eft
Az ár irányár, valamennyit tudok belőle engedni mivel nekem csak a helyet fogja itthon.Esetleg kétrészes,szürke-fekete bőrruha+kp csere érdekel.
Tel:30/9089573
Mail:balu88@mailbox.hu
Lehet kapni valahol krossz szemüvegre ilyen fóliát, ami különböző színű? Mert nekem a szemüveg plexije átlátszó...
Ha igen, hol találok?
Tel:06209146605
Az állapota kitűnő! Sajnos kinőttem. iár.:20 000Ft (Hossza 69cm, Szélessége 53cm, újhossza 60cm) írj! és a többit egyeztetjük!:D