Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

háháhááháháh hallod mekkorát szakadok ilyenen 5éves
:D
A ti beszélgetésetek itt senkit nem érdekel!

A szervezkedést meg be lehet fejezni ellenem...
Már kezdünk fééélni!

Rámcsapod a telefont? Erre tanított édesanyád? ejnye
de figyelj tegnap elbszélgettünk meg minden és most jön és elkezd minket faszozni meg h kurwa anyátok meg ienek azé durwa
legalább azért legyen meg a tisztelet! és nem kérünk a fórum szétoffolást! és annak való szabályzatát betartani, de belefér egy két humor. De ezt ami csináltok az sok!
Jah azér vigyázzatok!
te brumo a szecskameser mega disznajjal nötten fel és ha walaki a te feleségedet basztatná te is háborognál mert márt 4 éves koromóta ismerem mindet te neked meg gyereked wan és az szülte őket akit szeretsz én nekem olyanok mitn a tesóim
A nevem nem baj hanem Brumo!
Ti igen szarok vagytok hallod tibi..
én vok az apriliás

Na én megyek Helóóóóóóóóóóóóóóóóó Sziasztóóóóóóóóóóóóóóókkkk+!
neked meg mi a faszombajod van? amikor csakúgy meg jelentél ide aztán csak kötekedsz mi?
naneee itt csak puchokról meg sachokról meg Dappokról lehet vitázni meg kérni tanéácsot.
nem vagyok kiváncsi a Taekwododra ugyanis én is jártam jópárhónapig ott sztem az nem jelent semmit. ha ennyire jó a kézfogásod akkor bazdmeg kapdd el a 9 MM-es golyómat he? te nagy szájhős!
Brumaj a slampixxx irt előszőr
ien lehet a slampixxx
jólenne befogni a slapmi elég régóta ismerem! te meg egy újoncmajom csak szopd tovább a aprilia dobodat!
Csak nehogy olyan legyen a kémény mint az endrué xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
te slampixxx mégegyszer beszolsz a szecskamesternek akkorr felakasztalak az anyádnak a házának a kémyérére!
Hallod teca!
Ilyenbe belekötnek hogy köszönsz forumon hát anyád fejezd már be faszomm... mondom ez mi? Bazdmeg a tiszteletet aggyuk csak meg slampinak az nincsen....nincse nicnse nincse nincccse
minek wan sokértelme?:D
cső

okd
nagyon is sok értelme wand
nah wagyok cső.
Mivan Nyugodt legyél énis Normális voltam veled. Ne dühíts fel.
Életed sincs
F@szé köszöngetsz be...
Mi értelme van?