legalább azért legyen meg a tisztelet! és nem kérünk a fórum szétoffolást! és annak való szabályzatát betartani, de belefér egy két humor. De ezt ami csináltok az sok!
te brumo a szecskameser mega disznajjal nötten fel és ha walaki a te feleségedet basztatná te is háborognál mert márt 4 éves koromóta ismerem mindet te neked meg gyereked wan és az szülte őket akit szeretsz én nekem olyanok mitn a tesóim
neked meg mi a faszombajod van? amikor csakúgy meg jelentél ide aztán csak kötekedsz mi?
naneee itt csak puchokról meg sachokról meg Dappokról lehet vitázni meg kérni tanéácsot.
nem vagyok kiváncsi a Taekwododra ugyanis én is jártam jópárhónapig ott sztem az nem jelent semmit. ha ennyire jó a kézfogásod akkor bazdmeg kapdd el a 9 MM-es golyómat he? te nagy szájhős!
Hallod teca!
Ilyenbe belekötnek hogy köszönsz forumon hát anyád fejezd már be faszomm... mondom ez mi? Bazdmeg a tiszteletet aggyuk csak meg slampinak az nincsen....nincse nicnse nincse nincccse
A szervezkedést meg be lehet fejezni ellenem...
Rámcsapod a telefont? Erre tanított édesanyád? ejnye
Na én megyek Helóóóóóóóóóóóóóóóóó Sziasztóóóóóóóóóóóóóóókkkk+!
naneee itt csak puchokról meg sachokról meg Dappokról lehet vitázni meg kérni tanéácsot.
nem vagyok kiváncsi a Taekwododra ugyanis én is jártam jópárhónapig ott sztem az nem jelent semmit. ha ennyire jó a kézfogásod akkor bazdmeg kapdd el a 9 MM-es golyómat he? te nagy szájhős!
Ilyenbe belekötnek hogy köszönsz forumon hát anyád fejezd már be faszomm... mondom ez mi? Bazdmeg a tiszteletet aggyuk csak meg slampinak az nincsen....nincse nicnse nincse nincccse
okd
Mi értelme van?