Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karácsonyra Nézelődni KI JÖN?
http://www.chrisdegroot.nl/oud...
Két barátnő elhatározza, hogy rendeznek egy görbe estét a férjeik nélkül.
Az este jól sikerül, pompásan érzik magukat, kicsit iszogatnak is. Ahogy hazafelé botladoznak részegen, hirtelen mindkettejükre rájön a pisilhetnék. Mivel éppen egy temető mellett vannak, bemennek a sírokhoz, bokrok közé. Mikor végeznek, azzal a problémával szembesülnek, hogy nincs semmi, amivel megtörölhetnék magukat. Egyikük lehúzza a bugyiját és megtörölközik vele, majd eldobja a ruhadarabot. A másiknak jobb ötlete támad, a mellette lévő síron található virágokról leszakít egy nagyobb levelet.
Másnap az egyikük férje szomorúan mondja a haverjának:
- Te, komám, nem tudom hol voltak a lányok, de az én feleségem bugyi nélkül jött haza!
- Az semmi! - mondja a másik. - Te még szerencsés vagy, az enyémnek a seggén egy szalag volt azzal a felirattal, hogy "Sosem felejtünk el, a helyi tűzoltóörs!"
A nap vicce: Téves e-mail cím

Télen, miután már 2 hete havazott Seattle-ben, egy férfi vakációzni indult Miami Beach-re, ahol majd másnap találkozik a feleségével, aki éppen egy üzleti úton van Minneapolisban.
A férfi egy remek időtöltésre és egy kellemes időjárásra számított, azonban valahogy kavarodás támadt a repülőtéren a bejelentkező kapunál, és a férfi - hiába reklamált - csak a később induló repülőre szállhatott fel.
Miután másnap végre megérkezett a hotelba, érzékelte, hogy egy hőhullám árasztotta el Miamit, igen fullasztó volt a hőség Seattle hűvös időjárásához képest. A portás egy üzenetet adott át neki, hogy felesége a terv szerint érkezik. A férfi már alig várta, hogy le tudja hűteni magát egy medencében, de előtte még gyorsan írt egy e-mailt feleségének, azonban sietségében rossz címet adott meg.
Így az üzenete egy idős lelkész feleségéhez jutott el, akinek a férje épp az előző nap hunyt el. Miután a megszomorodott özvegy megnyitotta a levelet, tett egy pillantást a levél tartalmára, aztán egy kínlódó sikollyal holtan esett össze a padlón. A családja beszaladt szobába és a monitoron a következő üzenetet olvasták:

Kedves feleségem,

Mint ahogy tudod, tegnap elindultam.
Csak most jelentkeztem be.
Támadt egy kis kavarodás a kapunál.
A reklamációm elutasították.
Megkaptam a holnapi érkezésed megerősítését.

Szerető férjed.

U.I.: A dolgok nem úgy mennek, ahogy gondoltuk. Meg fogsz lepődni, hogy itt lenn mekkora a hőség! :D
Ha találsz korrekt krómozót szólj! mert nekem is kéne majd egy jópár cuccot krómoztatni.)
Gyere Skype!
Talán némi krómozás, némi fényezés biztos (láncvédőre + lengővillára gondoltam), ülés rendbetétel (széthasadt), így hírtelen.
mármint esztétikai csinosítás alatt mit értesz?
Azt, amit tegnap leírtam.
Szép!Mit tervezel az SS-el?
Szétdrifteltem az RS40-et a hóban.Komoly van benne póver a garázspadlón úgy megkapart hogy csak néztem kövérgáz kuplungkicsapaztán visít mondtom tuti kidobta sebességből atán akkro nézem hogy kapar mint az ökör.Azt a blokkot kikell dobni és erre emlékezz.Amúgy ülésmögött megtaláltam az uloját és már van hátsóvilágítás.
Kaptam megint hollandiából képet:
Igazából semmi köze a kettőnek egym.....

Kéne egy Mz t venni Németo-ból,mert az itteniek,eléggé el vannak berhelve?
Múltkor felhívták a figyelmem az ETZ 250-és az Ultra 80 AC takarólemez közötti hasonlóságra.
Etz 250-et nem merném használni mert ha megállít mit csinálok.
Remek ötlet csak kéne egy kibaszott co.Mint mindenhez mostanában.
pedig sztem az mz ben megbízhatsz
Nem bízok benne. Akkor inkább valami japán cucc.
futárkodni a legjobb
Nem kell. Nem tetszik.
De ha már MZ... Zündapp MZ-sítve
miértnemveszel egy mz t?
Bár még itt van tervbe a 125-ös, csak nincs normális vázam hozzá.
Holnap megyek másik állást nézni. Futár az is, de talán normálisabb a fizetés.
Télére pl. plusz 3o.ooo Ft havonta.
Majd kiderül holnap, aztán lehetséges összepakolom a Kreidlert futárkodni. Kell rá némi tuning, hogy vigye a 6o-at, és akkor jó is. Többre nem igazán van szükség Pesten belül.
és akkor mihez kzedesz?