Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De széép görbe az a jobb oldali villaszár.
Akkor jólvan.Lehet tunerkedni.
Úgy néz ki,h mégis 6 gangos a blokk legalább is 6ot tudtam váltani a vonóéknél.
Hívd föl amit slampi linkelt mert megéri.
Te fiylej nem véletlenül mondtam hogy ez a motor tudna menni 100-at!5-ös blokk lánckerócsere hátul karbicsere és ennyi ja meg kipucsere.
Hát ez 5-ért vettem 6-ban volt mindenestől.
Válság van bakker...
brumo 15 az kva kevés hát igaz h használt de akk inkább megtartom 20 ezer annyiér tied
Nap vicce: Miért jó hátulról kezdeni a dugást? Mert ha elbaszod Kezdheted előlről...
az 30-ért az nagyon sok. mert ennyiért komplett moci kapható! max 15. :P
Senkinek nem kellenek a cuccok az összes eladó van ujj is amit most szettem elő: két Magnesium kerék tengellyel semperit gumikkal mindennel kompletten gyujtótekercs takaró kipu hollander panel vdo km órával első hátsó sárvédő bing 14 es karbi 1/14/148 hátsó csomagtartó rács blokkcsavarok kormánycsapágy alátétek stb.. ha valakinek kell kompletten 30 ért elvihető az ár irányár alkuképes!
EZT HIVJAD MÁR FÖL, ha venni akarsz valamit...
Jó tudni, kössz.
mi slampi?
Vagy állítsd névsorrendbe.
Expresszen azt hiszem működik.
:D annyit viszont megérne nem brumo?
ha ügyes vagy :D
hátt sztem 25 re le is lehetne alkudni simán
35 öt nem. De 30 az már egész jó ár.
pontossan mire gondolsz?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/puch/puch_iomola-4261357

ez az imola megér ennyit szerintetek?
DE énis igy vagyok ezzel slick
A motor nem az enyém én csak közvetítek, a csere nem működik, hirdetve még nincs, ha sikerül eladnod a másikat, jelentkezz!
Titeket nem idegesít hogy nincs olyan a hírdetési oldal keresőiben, hogy pl adott márkát ne adjon ki? Mert engem néha untat amikor nézek motort 45 ezerig és 4-5 oldalon át babetták vannak.