HA majd nézel jóminőségű képet megláthatod hogy az orosz nemsokat szarozott a rezonátorral.Akreidlereken mindenféle kurflis rezóvan a rigán meg két kúp összetolva.
HUHÚ mit kérsz érte?Dobj képet milne az állapot?3 Gang?
Ebayon nézzétek meg a ds-ek között van egy ami 30 éve áll sötét helyen ott van még másfajta igazi ritkaságok ugyan nem tudom mi de nézzétek meg ritka cuccok 20 centi por de a króm világít!
jaja... :)
de amúgy néztem a mobile.d-n a motorom hoz hasonléó kategóriájú motorokat. (ktm comet, sachs, puch) és ami tutira egcsinált gépek az olyan 1500-2500 euró között mozognak. De egy átlagos motor akkor persze ugyan annyi majdnem mint itt.
Restaurált krosszmotorok horribilisan rettentő árakon mozognak!
Ez mondjuk érthető, nem kevés fillér restaurálni egy ilyet, amit évekig sárba használtak.
És ez főleg drágább mint a többi, hisz 50 ccm-es.
A kreidlerek tudom hogy 200-al mentek.
Ebayon nézzétek meg a ds-ek között van egy ami 30 éve áll sötét helyen ott van még másfajta igazi ritkaságok ugyan nem tudom mi de nézzétek meg ritka cuccok 20 centi por de a króm világít!
de amúgy néztem a mobile.d-n a motorom hoz hasonléó kategóriájú motorokat. (ktm comet, sachs, puch) és ami tutira egcsinált gépek az olyan 1500-2500 euró között mozognak. De egy átlagos motor akkor persze ugyan annyi majdnem mint itt.
Ez mondjuk érthető, nem kevés fillér restaurálni egy ilyet, amit évekig sárba használtak.
És ez főleg drágább mint a többi, hisz 50 ccm-es.
Kintről nem tudok olcsón DS-t.
Múltkor voltak vele keresztapámék megjáratni kicsit az mondták ment faszán a hóban.
De egyszer megpördültek vele 360-ba
Írtam a csávónak azt írja 6-gangos érdekli de hátha.
Na polírozgatom a hűtés elemeit a különböző fázisok tisztán kivehetőek.
JA eminem88 nézzél fel expresszre az első hirdetés a puchoknál egy ember venne 87-előtti puchot nézdd meg kérdezz rá hátha elviszi.
4 Gangos DS-t nem tudol szerezni és mennyiért?CSak kíváncsiságból mert egyszer majd veszek.
G4 ELADÓ 35000.
Milyen fajta?Teszel képet?
Sokáig árulta ezt 100-ért, de érthető, hogy nem volt egy érdeklődője sem.