Szerintem de lehet hülye vagyok az frankon s51 50ccmSimson S51
Ja meg mondjuk 5 ös váltó.
Láttam egy csomo aprilliát+robogot úgy hogy a Puchal még simán beférnék.
Hát hallod máris töksokat tanultam abból mit leírtál de az első mondatot sürgősen fogalmazd át!
Kicsit nagyvolt az ugrás Kb 100 év RÖVID TÖMÖR de még azért kell cifrázni sőt akkor má nem csak az úgymond kétkerekűekről hanem többiről is.
Kicsi valósághűséget kéne vinni a dologba de meglessz jólessz!
Internetfordító meg jódolog csak nem szószerint!
Ja tényleg a simsonálisra mindenképp elakarok menni.Ha emzoli megtenéd ha szólsz akkor megköszöném de majd figyelem a www.simson.hu is csak hogy nehogy megint le maradjak.
Látam egy vivit ahol a totalcaros csávó csodálja a gépeket azt 15 lovasok vannak.
Meg laza 105km/h
Ezért is gyűjtök 125-re mert egy MZ azért már jobbanmegy.
Meghát 125 ccm .
Betyárosan drága a papír a motor értékéhez képest!
Motor 30 papír 40 össz 70.
Na ezaz...
Azért ha egy 90-es tempóra képes a géped utazóba azért az már nagy előny...
Azért kéne a pénz hogy meg tudja csinálni frankóra de a balkánom nem megy el egy ideig...
Minden ember sokallja a balkánom árát de ha belegondol rájön hogy hoppá...Nem jöttem ki jobban...195 az ára de nekem 180 ba van.
Egyszer nekem a holttérben eltűnt egy busz!Láttam már messziről hogy jön.De amikor újra a visszapillantóba néztem nem láttam sehol.Megnyugodtam hogy elmaradt valamerre és ekkor vagy 20 centire elhúzott melettem ráadásul az út szélén mentem ami elég szar állapotú volt és ha félrementem volna szarul esett VÓNA.
Azt a hangot hallani kelet volna!
A másik meg valmi tirpák egy suzukival elment melettem (rajtam volt a láthatósági mellény is és még világítá is felkapcsolva) vagy 5 centire.
Mainapig enmértem hogyhogy nemakadt meg a lábtartóbn vagy a kormányban.
Persze a nyakát behúzta nehogy lásson valamit.
Nem tudom merre laksz....
Nem becsülöm le a 3-asokat hisz a balkánom is 3-as..
De az mikor 3 ban ottvagy hogy ne pörgesd szét a motort és 5 centire megy el melletted 70 -el egy kamionos akkor elgondolkodik az ember hogy ez igy nem jó...(ez csak egy sima kis úton.)
Hát ez Pest..
Ja meg mondjuk 5 ös váltó.
Láttam egy csomo aprilliát+robogot úgy hogy a Puchal még simán beférnék.
Lehet nemsokára enyém lesz az oldal.
Kicsit nagyvolt az ugrás Kb 100 év RÖVID TÖMÖR de még azért kell cifrázni sőt akkor má nem csak az úgymond kétkerekűekről hanem többiről is.
Kicsi valósághűséget kéne vinni a dologba de meglessz jólessz!
Internetfordító meg jódolog csak nem szószerint!
Látam egy vivit ahol a totalcaros csávó csodálja a gépeket azt 15 lovasok vannak.
Meg laza 105km/h
Meghát 125 ccm .
Betyárosan drága a papír a motor értékéhez képest!
Motor 30 papír 40 össz 70.
Innét szép győzni!
Azért ha egy 90-es tempóra képes a géped utazóba azért az már nagy előny...
Azért kéne a pénz hogy meg tudja csinálni frankóra de a balkánom nem megy el egy ideig...
Minden ember sokallja a balkánom árát de ha belegondol rájön hogy hoppá...Nem jöttem ki jobban...195 az ára de nekem 180 ba van.
027 nél a lényeg!
Azt a hangot hallani kelet volna!
A másik meg valmi tirpák egy suzukival elment melettem (rajtam volt a láthatósági mellény is és még világítá is felkapcsolva) vagy 5 centire.
Mainapig enmértem hogyhogy nemakadt meg a lábtartóbn vagy a kormányban.
Persze a nyakát behúzta nehogy lásson valamit.
Holnap rakok fotót, mielött lemosatom. Mert ugyebár a vevőnek nem adom oda madárszarosan.
Fura, hogy veled se találkoztam még.
XX. kerületi vagyok.
Az aranyt eléggé nehéz lett volna felvinni csíkba..
Nem becsülöm le a 3-asokat hisz a balkánom is 3-as..
De az mikor 3 ban ottvagy hogy ne pörgesd szét a motort és 5 centire megy el melletted 70 -el egy kamionos akkor elgondolkodik az ember hogy ez igy nem jó...(ez csak egy sima kis úton.)
Hát ez Pest..