Érdeklődni szeretnék,hogy van-e esetleg valakinek eladó, használt, MŰKÖDŐKÉPES! ( bocsánat a nagybetűért, de már futottam vakvágányra) power commadere 2004-es 600RR-hez?
jah még valami a kipuf kérdés, már van egy slip on bodisom a művelethez, illetve nem tudom, hogy a kipufogó szelepet a leömlősor végéről el kell e távolítani ilyen esetben vagy nem, mert tudom hogy ha a motor azt érzékeli hogy nincs meg esetleg az indítást is gátolhatja.
Egyébként japán írásjelek(jelentése Ronin) (Valójában amúgy Misi)
És e köszönöm a válaszod!
Úgy néz ki felugrok akkor hozzátok márciusban egy ilyen "bypassra"
Még valami van már tapasztalatod RSV4 el kapcsolatban ilyen beavatkozással, ha igen esetleg egy tól-ig intervallumot tudnál jósolni mekkora teljesítmény növekedés várható?
Még valami ha esetleg megtennéd hogy elküldöd a komplett beszereléssel és beállítással járó költségeket, hogy már valamennyire előrekalkuláljak, mert komolyan gondolom. Előre is köszönöm. : piro-fox@hotmail.com
- A 3 gyári térképet nem befolyásolja sehogy (illetve egyformán befolyásolja, ha optimálisan van beállítva a PCV), mivel az nem az üzemanyagal oldaja meg a 3 térkép közötti különbséget. Továbbra is úgyan úgy használható.
- A gyorsváltó is továbbra is ugyan úgy fog működni, mint elötte.
Érdeklődni szeretnék,hogy van-e esetleg valakinek eladó, használt, MŰKÖDŐKÉPES! ( bocsánat a nagybetűért, de már futottam vakvágányra) power commadere 2004-es 600RR-hez?