azért ha atom háborúról van szó szerintem a pénz már nem sokat ér
hiába van egy halom pénzed ha egy bunkerban kell leélni a maradék életed a föld alatt 30 méterrel moslék kajákon élve
Pont ezért kéne a sok suttyónak elgondolkodnia ezen, akik arra fordítják az idejüket, hogy miért ennyi itt a benzin, ezt csinálja a rendőr, meg bezzeg a nyugat.
Azért azon szoktam morfondírozni hogy még én a tököm vakargatom számítógép monitor mögött , és azon agyalok hogy milyen dobozt mokoljak a újonnan szerzet motorra . Addig valakiknek nem ez a legnagyobb problémájuk mint Orosz mint Ukrán oldalon, kurva szar lehet a hideg lövészárok
azért én bízok abban hogy nem így lesz
mert azért egy atomhatalommal nem érdemes addig baszakodni amíg más választás nem lesz és elkezdi szórni az atomot, ezt azért a politikusok többsége is tudja
nem kérdés(kezeit széttáró) ez mind politikai megrendelés(kezeit széttáró) Mindent meg kell tennie neki is az ügy érdekében, hogy európa amerikától vegye a gázt 😆 a világhatalmi kapcsolata már nyilvánvaló lett most gondolkozom az újranősülésen 😅 Ha összejön néha lehet én is feltűnök a világhiradóban gréta mellett aktivistaként 😂
grétácskának valami háttérhatalmi vilgvezető a közvetlen rokona mintha(gondolkodós) Rokefeller vagy ródcsild vagy valami ilyesmi rémlik.(kezeit széttáró) Én mennék vele tüncikézni, csinálnák neki gyorsba 2 gyereket aztán a maradék 30 évembe annyi lenne a dolgom, hogy luxusjaktal üldözném a bálnavadászokat 😅 Persze azért a csónak végébe mindig lenne 2 bevetett horgászbot(fetrengős) Annyira nem is szar csaj az a gréta ráadásul 20 év körül van úgy, hogy korban pont hozzám való még nem vagyok egész 50-en(kezeit széttáró)
Nézem napok óta, hogy megy a németeknél a bánya elleni tüntetés vicces elemekkel és grétával akit most elvittek a rendőrök, azon agyaltam, hogy miért nem kapcsolják ki az aktivistáknál az áramot, gázt, távfűtést hisz ha tüntetnek a fosszilis energiahordozók ellen akkor nyilván nincs is rá szükségük, nekik zöld kell hát használjanak azt hisz megoldható és akkor jogosan háborognak, de nagy eséllyel gréta is hazamegy a meleg lakásba villyanyt kapcsolva bá lehet, hogy neki telik o-ás házra, de a többieknek nem biztos.
Ugye, hogy jobb az a fránya pénz.