Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tipikus barom gondolkodás,van budapest meg a falusi.Közötte senki.A Budapesti már többször bebizonyította hogy sötét.Kari Geri-t megválasztják maguknak,hagyjuk.Az aztán nagy gondolkodás.Most meg anyáznak.
😲 😲 😲 Bazz.... És ezt te mind komolyan is gondolod! 😲
"Amíg vitya lesz a főnök jó esetben lesz üzemanyag és megfizethető energia talán munkahely is." Jó esetben... És ha nem? Akkor "elmútnyócév"?
Ha valaki jó körülmények között él, akkor van esélye/lehetősége választani! Rengetegen vannak akik függőségből (bocs sokan pénzért, támogatásért) választották meg a fidesz! Nézzél rá a választási térképre, budapesten van valószínű a legtöbb értelmiségi, jó körülmények között élő! Furcsa hogy pont budapesten nem nyert a fidesz akkorát?!? Hogyhogy?
Azt azért nehezen hiszem hogy pont pesten nem tudnak gondolkodni, nem látják a naaaagy összefüggéseket!
A falusi meg a 28-ezres nyugdíja mellől józan paraszti ésszel kiokoskodta: csakafidesz mert mindmeghalunk!
És nem lenézni szeretném a "józan paraszti észt", sokszor segít! De a függőségben tartás csodákra képes! Lásd 4. 2/3-ad...
Tévedsz: minden csak akkor "jár", ha betartjuk az EU játékszabályait.

Javasolnám például a kormányunknak, hagy az előző évtizedben a NER által ellopott EU-s pénzeket például Lőrincék adják vissza a magyar államnak. Hidd el, sokat javulna a költségvetésünk.
"Orbán Viktor sokáig azt hitte és hirdette, hogy a magyar gazdaság kiváló állapota miatt nincs égető szükségünk uniós támogatásra,"
Igen bogyókám ez egész addig így is volt amíg a haverjaid ki nem robbantatták az orosz -amerikai háborút és nem kezdték el a megvásárolt embereikkel megfektetni egész európát így azért változott a helyzet és kell a pénz (szemeit körbeforgató)
A cikk szerint bennünket vádolnak azzal, hogy a vétójogunkkal csikarunk ki előnyöket az viszont fel sem merül, hogy az a 2400 milliárd minden vélt és valós sérelem túl jár magyarországnak.(kezeit széttáró) Semmi joga nincs a baloldali vezetésű úniónak saját sérelmeire hivatkozva visszatartani azt(gondolkodós)
Ahogy a blackiex leírta.A leggyakoribb ok a kiváltott lendkerék,bár van ismerős aki már majdnem 200ezret belerakott sima lendkerékkel.
Jó, csak azt vedd figyelembe, hogy más volt a motor konstrukciója.
Ha a főtengely és a sima lendkerék úgy vannak egymáshoz méretezve, hogy a hirtelen szögsebesség-ingadozást elviselje a rendszer, akkor nincs gond ezzel - a baj az, hogy ettől a forgó, tehetetlen tömeg nagyobb, magasabb a fogyasztás, gyengébb a hatásfok.

Gyanítom, hogy akkor törik a szajré, ha a kettőstömegű nem csillapít vagy beáll, esetleg azt egy sima lendkerékkel váltják le, amit a könnyített főtengely nem bír el tartósan.
hát nekem talán ez a 2-ik autóm amiben van ilyen kettőstömegű baszomfitty, nekem az előző autókba nem volt pedig néhány hold föld távolságot megtettek már(fetrengős) Fura mód egynek sem tört el a főtengely(kezeit széttáró) Szerintem ilyen főtengelytörés kb. millióból az 1. (kezeit széttáró) A kettőstömegű feladata, hogy ne rezonáljon az autó egyenletes kifinomult legyen a járása és a váltások(kezeit széttáró)
szlovén vezetők is pár saját zsebre menő dollármilliárdért beáldozzák az országuk(gondolkodós) A fényes nyugaton és már a haldokló keleten is amerikának mindenhol sikerült baloldali vezetést csinálni akiknek a kifizetett aszisztálásával módszeresen térdeltetik le európát. Van egy kis ország ahol a vezető réteg tud úgy lopni, hogy nem szorul rá az amerikai megvesztegetésre vagy ahogy Ők ezt olyan szép szóval lobbynak hívják.(kezeit széttáró) Ez qrva nagy szálka már amerika szemében. Hiába dobáltak dollár milliárdokat a baloldali választásba a zajos és fletó féle baloldali vezetés negyedszerre is megbukott(gondolkodós) Nem jönnek rá orbán titkára pedig nem olyan bonyolult(gondolkodós) Ők szarrá tudják magukat úgy is lopni, hogy közben a kisembert hagyják jó körülmények között élni így mindig Őket fogják megválasztani. (kezeit széttáró) Amíg vitya lesz a góré addig nem lesz migráns a szomszédom akit én tartok el és nem kell félnem kimennem az utcára este. A németek már napközben sem mernek a metróra felszállni(gondolkodós) Amíg vitya lesz a főnök jó esetben lesz üzemanyag és megfizethető energia talán munkahely is. Az európai únió döntéshozói nem olyan hülyék mint amilyennek látszanak csak g.ci mód meg vannak vesztegetve amiért képesek eladni egész európát. Amerika által megszabott feladatokat viszont nem tudják maradéktalanul végrehajtani, mert vitya mindig beint a kellő pillanatban ezért ott tapossák rúgják ahol érik és tudják. Vitya dörzsölt politikus és qrva jól állja ezeket a pofonokat pont leszarja másoknak a véleményét hisz tudja mi a helyzet.(kezeit széttáró) Amerikának nagyon bele kell húznia európa szétverésébe. Az európai únió döntően baloldali vezetésének az utolsó ciklusa kezdődött. Az emberek hamarosan nyugaton is a saját bőrükön fogják tapasztalni a baloldali vezetés minden hátrányát. A migrációtól már szenvednek egy jó ideje. Ide fog csatlakozni az elszálló infláció, az energiahiány és annak következtében tömegesen megszűnő munkahelyek. Ha a szavazók nagyobb fele nem hülyébb egy átlagos házimacskánál, mint bogyó, raks, teknó és a többi elv barátai akkor még egyszer a hátuk közepére sem kívánnak baloldali vezetést. Amerikának ezért gyorsan révbe kell érni, most elkezdi a nyugat európai országok migránsokkal való újbóli feltöltését pl, szlovénián keresztül(kezeit széttáró)
A terheléstől és/vagy a rezonanciától,a kettőstömegű többekközt ezt küszöböli ki.
ugyan mitől törik el egy főtengely (kérdőjeles)
Nekünk kifejezetten jó ez most.
A baloldal mindenhol a világon a hükyéket és szellemifogyatékosokat gyüjti össze?
Mindent ellentétesen csinálnak mély meggyözödéssel és ha századjára sem sikerül mindig találnak aki miatt nem jön össze a tervük 😆
Van itthon törött főtengelyem motoré, de merci kamionét tavaly dobtam ki, nem annyira ritka dolog mint gondolnánk.
kb. egyenlőre abból a szopásból amit a fényes nyugat már keményen élvez(fetrengős)
egyáltalán az a fura,hogy eltörik egy főtengely. Annak kettőstömegű nem nagyon lehet oka(gondolkodós)
Nekem volt egy kazal szarom csillió kilóméterrel még csak nem is hallottam olyat, hogy eltört a főtengely. Egy havernak egyszer vittem debrecenbe egy leharcolt bmw blokkot na ott volt az egyik veztengely eltörve nekem ez volt a legdurvább amit hallottam, láttam(kezeit széttáró)
Ez nem poliztizalo ven buzi.
Nyeresben vannak,mert teszik le a fegyvert,otthon nem ruszki fogolytaborban?
Errol nemir a telexindex? 🤔
Ezt mondták a jelenlegi rendszerre is,hogy nem lesz trükközés.Aztán.....
Ne politizálj, ha hülye vagy hozzá, mint Pipi! 😆
Ezt aze magyarazza mar el valaki ha terv szerint osszel visszafoglalnak mindent miert teszik le a fegyvert?
http://youtu.be/05QjB_U2by4
Bogyesz,infom van rola hogy ezek erted jonnek. 😆

http://youtu.be/0-Xt35rtn_k
De ma már erre van esély főleg az erősebb motoroknál mert a könnyítés nem tett jót a tartóósságnak és tényleg hallani főtengely törésekről.
Mindig lesz rá megoldás. Ha más nem a vizsga idejére beraknak egy ideiglenest.
Állítólag változik a műszaki és máe okosba is nehéz lesz megoldani a kiütött dpf-et, egy cikkben olvastam ezt.