Volt ilyen hir de ezekszerint álhír volt.
Szerinted mennyire értelmes egy ember informatikus létére, aki a frissen lett gyerekét családját otthagyja elmegy egy idegen országba, semmilyen érdeke nem fűződik hozzá hogy ott harcoljon, le is lőhetik nagy eséllyel, viszont kedvére gyilkolászhat és nem csak amonitor előtt videojátékokban.
Beteg elme.
Mit is írtam a különleges katonai cselekmények elején? Hogy baj lesz, ha az ukrán faszcibálóknak fegyvert osztogatnak. Már meg is jelent a világban, egy, a spanyoloktól ukrajnába szállított páncéltörő rakéta.
Hát, remélem az összes ilyen osztogatott fegyverrel a brüsszelita, zsidó, filoszemita buzeránst és a famíliáját támadják majd, akkor talán elgondolkodnak. Ja, nem, mert darabokban lesznek a buzik.
Hoppá, a jenki cigányokat és , aniggereket meg a demens biden jóskát ki ne hagyjam a célpontok közül.
Az Európai Unió hitelt venne fel, hogy tudja támogatni Ukrajnát
Csak tessék, csak tessék!
Bogyó, Raks11, GD lehet a kasszához járulni és lehet a többiek részét is befizetni. Az enyémet mindenképpen.
(Mert ugye nem az unió fizet, hanem az uniós állampolgárok.)
Remélem mind gyógyszerre, sírkeresztre, kasztrálásra és könnycseppfelszárító zsepire költik a buzi hoholok...
A jónéhány video alapján amiket láttam nem.Inkább megetették őket.
Tény hogy nem egy vidám boldog család.
Ne hidd el a propagandát....................bár bogyó vagy........... 😂 http://youtu.be/Bd1CXNGbEvc
Azé ez még csecsen mércével is genya húzás volt.
Szegény hadifoglyok,de legalább nem lőtték őket tüdőn,hasba,combon és nézték végig videón hogy elvéreznek.
Még fent vannak... 🙂
Még a hátsó 2e-t el kellene hogy menjen, de eléggé ki vannak fogyva a gumisok... Vagy rohadtul drágán adják... Ha jól láttam vagy 4-5e Ft-ot emeltek 3-4 hónap alatt...
Mondjuk csak te nem tudod ertelmezni.
Nem veletlen.
Nem tudom,de ha tudnam szar lenne.
Amilyenek az itteni megnyilvanulasaid.
Lölövel es vityaval kelsz-fekszel.
Ez a fix. 😆
"Hála az égnek nem tudom mit gondolsz.
Elég beteg lenne 12 órán keresztül o1g kattogást hallgatni."
Hopp egy laza képzavar... 😂 😂 😂
Akkor mégis tudod? Vagy nem? Vagy...
Hála az égnek nem tudom mit gondolsz.
Elég beteg lenne 12 órán keresztül o1g kattogást hallgatni.
Kb bogyó vagy középkorúan.
Ha ráesik a lábadra egy kő akkor jön a szemét orbán,a fidesz az oka monológ. 😂
Húha! Szerintem olvass sokat, ne csak fórumot, meg újságcikkeket! Bár mindegy.
Ha ennyire tudod mit gondolok, akkor felesleges írni neked bármit is! Érdemben nem válaszolsz, csak visszafelé mutogatsz, de azt hogy mit gondolok azt tudod! 😎 Akkor gondold tovább a válaszomat... 😅
viktornak már sosem lesz szar napja, már most van annyi pénze hogy ha 100 évig élne akkor se fogyna el fele sem
neked lesz szar meg az összes többi droidnak
mert ha viktorral kibasznak akkor velünk basznak ki.....
Hol mondtad?
Most teteted a hülyét vagy tényleg az vagy?
Minden 2. hsz-ben.
Önkori,Értelmezem.
Tehát a fidesz elvonta a forrásokat.Ezzel legitimálod azt a korrupciógyanus ügylethegyet és sima hozzánemértés miatti balfaszságtenger méhlegelőtől a rakpart nyári betonkohómeleg sétállóutcává alakitást is?
Vágomén,mindenről a fidesz tehet. 😂
Tehát felmerül bennem az a kérdés hogy miafaszért nem húzol a b...s pi....a innen ha ilyen szarul érzed magad?
Örülök hogy még ezt is jobban tudod nálam... Hogy én mikor, mire gondolok! Nagy vagy! 😂
Nekem nem kell megmondani mi lenne NEKEM a jó, tudom magamtól is!
"Nem fog lopni?" Ezt hol mondtam?
Szerintem megint probléma van az értelmezéssel!
Valószínű hogy az ellenzéki önkormányzatok ugyanolyan eséllyel tudták végezni a dolgukat mint a narancsosok, és nem vontak el tőlük büntiből semmit! Mert a fidesz korrekt, egyenlőként kezel mindenkit, és nem szól bele más dolgába! 😂
De legyen, mindenhol vannak sunyi gazemberek, csak nem mindegy hányan...
Nézzél már szét! Konkrétan nincs olyan országos szomszédunk aki ne rühellené a magyarokat!
A magyar ember a másik magyart, mert más a nézete utálja, libsikomcsibuzizza, még jó hogy nem akaszkodnak össze... Csak néha... Szlovákokhoz mennyit jártunk át sörért, ruszliért, bevásárolni. Diszkóba... az ottaniak meg kiszurkálták a kerekeket, mert röhögve fizettük ki a szlovák kiscsajnak a piát, még jó hogy velünk jött el...
Lehet mindenféle statisztikát előszedni arról hogy mennyire jó nekünk, vagy hogy mennyire rossz! De érzés alapján nem a "hasítunk" szó jut eszembe...
Most meg ők járnak át hozzánk bevásárolni, tankolni 1-2-3 éves autókkal... És röhögnek a markukba hogy megint mennyivel többet kapnak a szar eurojukért!
Kanyarban előzzük Ausztiát! 😅
De mindegy is, erre van nagyobb igény!
https://nyugatifeny.hu/2022/05/10/hatalmas-pofon-orbannak-eltorolhetik-az-egyetlen-fegyveret-amivel-zsarolja-egesz-europat
Ja,es csak hogy ne feledd,4. 2/3. 😂
Szerinted mennyire értelmes egy ember informatikus létére, aki a frissen lett gyerekét családját otthagyja elmegy egy idegen országba, semmilyen érdeke nem fűződik hozzá hogy ott harcoljon, le is lőhetik nagy eséllyel, viszont kedvére gyilkolászhat és nem csak amonitor előtt videojátékokban.
Beteg elme.
Mit is írtam a különleges katonai cselekmények elején? Hogy baj lesz, ha az ukrán faszcibálóknak fegyvert osztogatnak. Már meg is jelent a világban, egy, a spanyoloktól ukrajnába szállított páncéltörő rakéta.
Hát, remélem az összes ilyen osztogatott fegyverrel a brüsszelita, zsidó, filoszemita buzeránst és a famíliáját támadják majd, akkor talán elgondolkodnak. Ja, nem, mert darabokban lesznek a buzik.
Hoppá, a jenki cigányokat és , aniggereket meg a demens biden jóskát ki ne hagyjam a célpontok közül.
Az Európai Unió hitelt venne fel, hogy tudja támogatni Ukrajnát
Csak tessék, csak tessék!
Bogyó, Raks11, GD lehet a kasszához járulni és lehet a többiek részét is befizetni. Az enyémet mindenképpen.
(Mert ugye nem az unió fizet, hanem az uniós állampolgárok.)
Remélem mind gyógyszerre, sírkeresztre, kasztrálásra és könnycseppfelszárító zsepire költik a buzi hoholok...
Tény hogy nem egy vidám boldog család.
Ne hidd el a propagandát....................bár bogyó vagy........... 😂
http://youtu.be/Bd1CXNGbEvc
Szegény hadifoglyok,de legalább nem lőtték őket tüdőn,hasba,combon és nézték végig videón hogy elvéreznek.
http://youtu.be/itshQQs58Lc
Még a hátsó 2e-t el kellene hogy menjen, de eléggé ki vannak fogyva a gumisok... Vagy rohadtul drágán adják... Ha jól láttam vagy 4-5e Ft-ot emeltek 3-4 hónap alatt...
Nem veletlen.
Nem tudom,de ha tudnam szar lenne.
Amilyenek az itteni megnyilvanulasaid.
Lölövel es vityaval kelsz-fekszel.
Ez a fix. 😆
Beteg vagy. 😆
Kiprobaltal conti utan mast is? 😆
Elég beteg lenne 12 órán keresztül o1g kattogást hallgatni."
Hopp egy laza képzavar... 😂 😂 😂
Akkor mégis tudod? Vagy nem? Vagy...
Elég beteg lenne 12 órán keresztül o1g kattogást hallgatni.
Kb bogyó vagy középkorúan.
Ha ráesik a lábadra egy kő akkor jön a szemét orbán,a fidesz az oka monológ. 😂
Ha ennyire tudod mit gondolok, akkor felesleges írni neked bármit is! Érdemben nem válaszolsz, csak visszafelé mutogatsz, de azt hogy mit gondolok azt tudod! 😎 Akkor gondold tovább a válaszomat... 😅
https://www.origo.hu/nagyvilag...
neked lesz szar meg az összes többi droidnak
mert ha viktorral kibasznak akkor velünk basznak ki.....
Most teteted a hülyét vagy tényleg az vagy?
Minden 2. hsz-ben.
Önkori,Értelmezem.
Tehát a fidesz elvonta a forrásokat.Ezzel legitimálod azt a korrupciógyanus ügylethegyet és sima hozzánemértés miatti balfaszságtenger méhlegelőtől a rakpart nyári betonkohómeleg sétállóutcává alakitást is?
Vágomén,mindenről a fidesz tehet. 😂
Tehát felmerül bennem az a kérdés hogy miafaszért nem húzol a b...s pi....a innen ha ilyen szarul érzed magad?
Nekem nem kell megmondani mi lenne NEKEM a jó, tudom magamtól is!
"Nem fog lopni?" Ezt hol mondtam?
Szerintem megint probléma van az értelmezéssel!
Valószínű hogy az ellenzéki önkormányzatok ugyanolyan eséllyel tudták végezni a dolgukat mint a narancsosok, és nem vontak el tőlük büntiből semmit! Mert a fidesz korrekt, egyenlőként kezel mindenkit, és nem szól bele más dolgába! 😂
De legyen, mindenhol vannak sunyi gazemberek, csak nem mindegy hányan...
Nézzél már szét! Konkrétan nincs olyan országos szomszédunk aki ne rühellené a magyarokat!
A magyar ember a másik magyart, mert más a nézete utálja, libsikomcsibuzizza, még jó hogy nem akaszkodnak össze... Csak néha... Szlovákokhoz mennyit jártunk át sörért, ruszliért, bevásárolni. Diszkóba... az ottaniak meg kiszurkálták a kerekeket, mert röhögve fizettük ki a szlovák kiscsajnak a piát, még jó hogy velünk jött el...
Lehet mindenféle statisztikát előszedni arról hogy mennyire jó nekünk, vagy hogy mennyire rossz! De érzés alapján nem a "hasítunk" szó jut eszembe...
Most meg ők járnak át hozzánk bevásárolni, tankolni 1-2-3 éves autókkal... És röhögnek a markukba hogy megint mennyivel többet kapnak a szar eurojukért!
Kanyarban előzzük Ausztiát! 😅
De mindegy is, erre van nagyobb igény!
https://nyugatifeny.hu/2022/05/09/az-eu-kicsavarna-az-egyetlen-fegyvert-orban-kezebol-amivel-eddig-zsarolta-a-kozosseget