Mert az elmebeteg Putler haverodnak nem egyszerűen Ukrajna kell, hanem egy új világrendet szeretne - fegyverrel, fasiszta alapokon. Nekem ez nagyon nem tetszik.
Csak azt fejtsd már ki nekem értelmes szavakkal, hogy mi a faszért olyan kibaszott fontos neked meg a többi könnyesszemű libsinek az a tetves ukrajna???
A hétvégét judapesten töltöttem.
Az egyik éccakai buszon ukrán huszonéves férfiak, sakál részegen randalíroztak.
Ezek pl. miért nem a hazájukat védik otthon, miközben telepofával követelőznek, hogy mit adjon nekik mindenki??
Csak úgy kérdem!?
Te tenyleg csodahulye vagy.
A gondod hogy a valosagot nem tudod ugy tekerni hogy a te buborekvilagod legyen.
Tehat,tulekedunk az EU-ba,es gyakorlatilag egyetlen EU erteket se tartunk be de a masik felkel kotott szerzodest sem tartjuk be,es amikor sokadszori figyelmeztetesre sem ter jobb belatasra kap egy bazinagy gyomrost.
Ne feledd,minden ruszki veszteseg es balfaszsag ellenere a terkepre nezve csak ukran teruleten csesznek szet mindent,az ukran lakossagbol tunik el millioszam a munkakepes fiatalsag,az ukran ipar lett nullazva,es az ukran tengerpartot zarjak el tole.
Tudom most az jon hogy tonkreverik az orosz hadsereget es az ujjaepitest a ruszki fizeti. De te azt is mondtad hogy a konplett fidesz kormany sitten lesz.
Ehhelyett megint 2/3 lett.
Tudom faj. 😆
És a natotagság? Ukrik mást tesznek. Nem az orostok kötöttek beléjük hanem a gyökér ukri szélsöségesek népirtást rendeztek. Csak amihez mi magyarok gyengék vagyunk és ki is használják modszeresen az oroszok nem azok.
Akkor most próbálj meg egy MÁSIK szerződésre gondolni: a Szovjetúnió felbomlásakor kötöttre.
Az oroszok MEGÍGÉRTÉK Ukrajnának a mindenkori sérthetetlenségét - cserébe az ukrik leszereltek / megsemmisítettek többszáz nukleáris robbanófejet. Azóta tuti megbánták, mert úgy se 2014-ben, se most nem mertek volna az oroszok beléjük kötni.
Nem,csak kiegyezni,meg lehetett volna adni a dombasznak az autonomia,betartani a minszki egyezmenyt,nem megolni azt a 13-14000 orosz nemzetisegit,estleg fuggetlennek lenni,nem usakos fiókállamnak.
Par aprosag.
Á, a buzeráns brüsszelita zsidókat megvezethetik, de ahonnét a pénz jön, ott- azok esetleg valamit csepegtetnek majd, de azt sem ingyen, lást a demens biden jóska fiának esetét, aztán pápá. A nagytőkések nem azért lettek nagytőkések, mert hülyék.
Hát szerintem az eu összes bevételét rájuk fogja költeni. Eröszakos egy banda, addig fenyegetöznek siránkozással felváltva hogy kapnak lovét amit ugyis ellopnak majd mont eddig is.
A hétvégét judapesten töltöttem.
Az egyik éccakai buszon ukrán huszonéves férfiak, sakál részegen randalíroztak.
Ezek pl. miért nem a hazájukat védik otthon, miközben telepofával követelőznek, hogy mit adjon nekik mindenki??
Csak úgy kérdem!?
A gondod hogy a valosagot nem tudod ugy tekerni hogy a te buborekvilagod legyen.
Tehat,tulekedunk az EU-ba,es gyakorlatilag egyetlen EU erteket se tartunk be de a masik felkel kotott szerzodest sem tartjuk be,es amikor sokadszori figyelmeztetesre sem ter jobb belatasra kap egy bazinagy gyomrost.
Ne feledd,minden ruszki veszteseg es balfaszsag ellenere a terkepre nezve csak ukran teruleten csesznek szet mindent,az ukran lakossagbol tunik el millioszam a munkakepes fiatalsag,az ukran ipar lett nullazva,es az ukran tengerpartot zarjak el tole.
Tudom most az jon hogy tonkreverik az orosz hadsereget es az ujjaepitest a ruszki fizeti. De te azt is mondtad hogy a konplett fidesz kormany sitten lesz.
Ehhelyett megint 2/3 lett.
Tudom faj. 😆
Az oroszok MEGÍGÉRTÉK Ukrajnának a mindenkori sérthetetlenségét - cserébe az ukrik leszereltek / megsemmisítettek többszáz nukleáris robbanófejet. Azóta tuti megbánták, mert úgy se 2014-ben, se most nem mertek volna az oroszok beléjük kötni.
Amugy csak szolok,most sem fuggetlen.
USA fuggoseg.
Par aprosag.
https://index.hu/belfold/2022/...
https://index.hu/techtud/2022/...
http://youtu.be/Lb8IFwU_qfE;t=13s