Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Moszkva ... biztonsági tervet nyújtott be. ... hogy a NATO erőit vonják vissza az 1997-es határok mögé – azaz, a később tagállammá vált Magyarországról, Csehországból, Lengyelországból és a később belépett volt kelet-európai országok területéről."
https://infostart.hu/tudositoi...
Ne is akarj. Biztos libsi meg komcsi is vagy (ha meg nem, akkor majd leszel), esetleg zsido vagy buzerans. Ja, es gyulolkodo is, termeszetesen.
Aki nem megy oda hogy ott legyen (mert segíteni nem tud), az gyáva, aki meg harcolni merészel a hazájáért, az meg köcsög. Nem mondták még hogy elég nehéz megfelelni az ízlésednek?
Az bullshit.
Akkor tessek kerem atmenni oda,es megoldhato a jelmondatod. 😆
úgy néz ki az usában sincs hiány agyrágó bogárból 😂
Na most, a régi szovjetunió határa a magyarország határa szóval ahhoz nem kell neki magyarország. A nagyra tartott cikked elég ellentmondásos.
Ennyit a "haverotokról": https://index.hu/kulfold/2022/...

De majd biztos lesz "ócsó gáz"!
Azt nem láttam nem olvastam, de akkor a lényeg hogy gyáva vagy, mert végülis marhára sajnálod őket de oda már nem mész hogy segíts annak az oktalanul bántott ártatlan népnek.
Leírtam már.
Akkor miért nem vagy még ott segíteni szegény ukri barátaidnak? Örülnének.
Szerencsére nem látok bele a fejedbe, így a fantáziáidat nem ismerem.
"Jobb meghalni mint gyáván élni"
rázták rendesen a pofonfát az utóbbi időben az ukrik, de benne voltak vastagon a nyugati titkosszolgálatok, különleges egységek /delta , sas/ adták a felszerelést -fegyverzetet, h majd minden faszaság lesz. am ugy mondják, h ötezer dodóért szte bárki leléphet a bajságból, aki meg marad az vagy megeszi a faszt vagy összeszedi magának amit a többi otthagyott és jólét van egy darabig. a romeltakaritás ,újjáépítés is nagy kasza lesz valakiknek
Ahhoz kepest lassan elfogy az ukrik loszerkeszlete,meg emberkeszlete is.
Putler meg most kezdi felgyurni az ingujjat.
Neki megeri,es lathatolag szarik ra mit gondolsz rola.
Az ukri nepesseg megvhamarosan felire fogy.
Megerte a bajos teruletekert ragaszkodni?
Idézd már azokat a sorokat, ahol én zsidóírtásról fantáziálok, te hazug gennyláda!!
Én sem faggatlak állandóan hogy milyen kisebbségi komplexus okán akarnád kiírtani a zsidókat.
Elkerülhetetlen, ja - mégis ki akadályozta meg a ruszkikat hogy ne foglalják el a Krím-et, Donyecket és Luhanszkot?
Az ukránokat 2014 óta "tolják keményen" a nyugatiak felszereléssel és kiképzéssel, szóval ha Putler méltóztatott volna kihúzni a fejét a saját seggéből, akkor nem érte volna meglepetésként hogy nem virágesővel és ünnepléssel fogadták az ukránok. Pláne a "nácimentesítéses" faszságai után...
akinek egy cseppnyi esze is van az így látja, de azt is tudja hogy ez elkerülhetetlen volt és nem a ruszkik miatt
látszódott is a legelején hogy ímmel-ámmal kezdtek háborúskodni, hátha lesz gyors megegyezés nagyobb veszteségek nélkül
csak ugye elkezdték keményebben tolni az ukránokat a nyugati cuccokkal és egyre csak rosszabb lesz minden
Ha már telesírod itt a fórumot a szegény ukránok sanyarú sorsa miatt, csak meg lehet kérdezni, nem?
Ehhez nem kell putyin fejébe látni. Csak ismerni kell ukrajna "munkásságát"
Mint ahogy te is garantáltad hogy nem fogod bántani a cigó unokatesóit, de te mégis bántottad sőt egyet kettőt meg is öltél.
Ja es csak azert garantalta szerzoesben mert nem volt ereje visszavenni.
Most van.
Az elet igazsagtalan.
Elotte meg az ukapja reszegen a te ukapadnak adta.
O meg vitatja.
Viszont az eredneny hogy neki nem faj,de neked a hazad es a csaladod is oda a kemenykedesben.
O meg max hazoriztben lesz par honapig.Amit megszokott.
Normális emberi logikával szerintem mindenki így látja.