A szegénységgel együtt jár a jatalmas frusztráltság ami miatt mindenkire dühös és mindenkiben ellenséget lát az ember na meg a végtelen beleszarás és az általad említett viselkedés egyfajta bosszú is a többieken.
A rohadt szarevő nigger ítélethirdetése. A buzeráns azt állította, hogy hazafelé menet két fehér elverte, mert csak nigger őkelme.
Aztán lebukott a hazugságával, a haverjei csináltak úgy mintha... a bíró meg kiosztotta a megjárót. Mondjuk szerintem agyonlövetés járna neki, de az most mindegy is.
Azt nem vágom, hogyan csinálták az áltámadók, hogy fehérek, talán megmosakodtak és nekiálltak dolgozni meg köszöntek a napszaknak megfelelően?
"A Normális Élet Pártja sajnálatosnak nevezte, hogy mindenki úgy beszél a békéről Magyarországon, mintha azt egyedül Oroszország sértette volna meg, szerintük ugyanis ezt az ukránok is megtették az orosz etnikum elleni agresszióval. Mint írták, a szomszédban dúló háborúval kapcsolatban a béke előmozdítását támogatják, elsősorban azt, hogy „garanciák szülessenek arról, hogy az ukrán kormány befejezi az ukrajnai orosz lakossággal »szembeni katonai akciókat«, amelyek a konfliktus egyik kiváltó okai voltak," https://index.hu/fomo/2022/03/...
Meg szoktam neki könyörögni, hogy ugyan már vigye haza a törölközőjét, mert beokádok tőle olyan büdös!!!
Multkor felbaszta agyam mondtam is neki azonnal várom kint a porta előtt... megvárta míg elgurulok utána napokig a szemkontaktust is kerülte az igénytelenbüdösbarma. 😆
Van egy kollégám aki egész évben kenőmájas & kiflit eszik, jó vagy zsemlét. 😅 Sántít mert kéne revíziózni a lábát, de csak mondogatja, hogy elmegy vele dokihoz. Foga nincs csak 1-2 db a világ fillérb@szója ingyen mindet is azonnal, miközben egész évben túlórázik.
Alig várja a tavaszt, hogy slaggalveretős gumipapucsba, ifa trikóban, lomispiacos bukóban, a 150es csájna renccámnélküli lomjával jöhessen orrba szájba melózni. 😅
Szoktam neki mondani, öröm lesz végignézni az életed videóját, még szerencse, hogy egyedül fog ülni a moziban.
Ja, a kezén és a lábán is az összes körme gombás, és szarás után sem mos kezet...
Itt az van leírva, hogy a buzi jenkiknek gondolkodás nélkül az első a saját jólétük, jó magasról leszarják az ukránokat is meg a Putyint is, személyes véleményem szerint 98%-uk el sem tudja helyezni a térképen ukrajnát.
A demens nyomi biden jóska azt sulykolja (ezt nem kifejezetten itt írják, utána kell olvasni) hogy a Putyin meg a háborúja miatt van infláció, pedig az nem 17 nappal ezelőtt kezdett nőni az elmúlt 40 év legmagasabb értékére.
És a demens buzi biden jóska nehezményezi, hogy a választók neki róják fel a baszom nagy inflációt.
""“I’m sick of this stuff… The American people think the reason for inflation is the government spending more money,” Biden said angrily. “Simply. Not. True.”"" https://yournews.com/2022/03/1...
Kb:
Elegem van abból, hogy azt mondják (a szavazók), hogy az infláció az oka annak, hogy a kormány többet költ. Nem igaz.
A baj az, hogy manapság mindent a szegénységre fognak. A ház körüli szarhegyet, a mocskot, a konténer mellék borított szeméthalmot, a szegénység miatti cigit és alkoholt, a szegénynek nincs pénze órára, hogy pontosan beérjen a munkahelyére (én pl. az a főnökkel együtt az első háromban mindig benn vagyok, mármint ami a legkorábban érkezőket illeti) és a többi kifogás.
De a mentalitás is rossz a társadalom bizonyos szeleteinél, én megcsinálom az állóképesség felmérést, az érte kapott két napot arra akartam felhasználni, ha nagy-nagy ritkán el kell kéretőznöm 5-10 perccel korábban, mondjuk évi öt alkalommal is, akkor ezt betudom ezeknek, egyenesen lehülyéztek és ne csináljam, mert nem is arra való.
azért van összefüggés
a szénhidrát és a zsír olcsóbb mint a fehérje
emiatt kicsi oénzből tényleg valami zsírosabb ételt eszik az ember jó sok tésztával vagy kenyérrel
persze nekem is van gizda és csóró ismerősöm nem egy
Ja szóval ha Gyurcsány haverkodik vele az jó, ha Orbán az rossz. Éljen a komcsi libsi kettősmérce.
Na ez is mutatja mennyire alkalmatlan az ellenzék.
Amúgy te már elzártad a gázfűtésed? Eladtad a benzines autódat? Vagy te is támogatod inkább a Putyint?😂
A szegényre más a magyarázat, előző háziorvosom mondása volt, hogy a szegények nyugtatója a túlevés na meg persze, hogy az olcsó kaják jobban hízlalnak és abból esznek sokat.
Kár, hogy nem nyitottabb ez a fórum, mert az akkor már elhangzott volna, hogy a szegények az miatt dagadtak, mert csak zsíros kenyérre futja (meg persze cigire meg italra), most meg az jönne, hogy milliomos motorosok vs. szegény disznózabáló (dögkút) cigányok.
amikor katona voltam egy ilyen növényevő volt köztünk, az állóképessége igen közel állt a nullához
amikor a eskütételre készültünk már akkor párszor összeesett a gyerek, bár gondolom az is benne volt hogy leszarták a konyhán hogy neki milyen hóbortja van és eszi nem eszi nem kap mást elven táplálták
utána valami irodista lett belőle nem kellett sok energiát kifejteni így túlélte az egy évet
Nem kicsit drágább, ráadásul egy csomó olyan ásványi es nyomelemet kulon kell bevinni tablettában, amit emiatt nem kap meg a szervezet…. Úri huncutsag ez 😂
Épp, hogy nincs, igazából fegyvereken kívül alig gyártanak valamit, de azokhoz is pl. a chipeket kintről kapják, mondjuk pontazt a kínaiak szerintem továbbra is adják. Amúgy nem véletlenül nem használnak sehol az oroszokon kívül semmilyen orosz műszaki cikket, ha gyártanak is valamit az is vacak, anno újként nézegettem a lada grantát, vazz a kormány elvágta a kezemet mert belül sorjás volt. 😁
Amúgy a vegetáriánus lét szerintem drágább mint a mindenevő, kivéve persze ha a vega a lekaszált füvet zabálja. Igaz, szedhet minden nap gombát az erdőben is...
A rohadt szarevő nigger ítélethirdetése. A buzeráns azt állította, hogy hazafelé menet két fehér elverte, mert csak nigger őkelme.
Aztán lebukott a hazugságával, a haverjei csináltak úgy mintha... a bíró meg kiosztotta a megjárót. Mondjuk szerintem agyonlövetés járna neki, de az most mindegy is.
Azt nem vágom, hogyan csinálták az áltámadók, hogy fehérek, talán megmosakodtak és nekiálltak dolgozni meg köszöntek a napszaknak megfelelően?
39:40-nél hisztizik a buzi nigger.
https://hvg.hu/kultura/20211210_Jussie_Smollett_gyuloletbuncselekmeny_bunos
https://index.hu/fomo/2022/03/...
Multkor felbaszta agyam mondtam is neki azonnal várom kint a porta előtt... megvárta míg elgurulok utána napokig a szemkontaktust is kerülte az igénytelenbüdösbarma. 😆
Alig várja a tavaszt, hogy slaggalveretős gumipapucsba, ifa trikóban, lomispiacos bukóban, a 150es csájna renccámnélküli lomjával jöhessen orrba szájba melózni. 😅
Szoktam neki mondani, öröm lesz végignézni az életed videóját, még szerencse, hogy egyedül fog ülni a moziban.
Ja, a kezén és a lábán is az összes körme gombás, és szarás után sem mos kezet...
Itt az van leírva, hogy a buzi jenkiknek gondolkodás nélkül az első a saját jólétük, jó magasról leszarják az ukránokat is meg a Putyint is, személyes véleményem szerint 98%-uk el sem tudja helyezni a térképen ukrajnát.
A demens nyomi biden jóska azt sulykolja (ezt nem kifejezetten itt írják, utána kell olvasni) hogy a Putyin meg a háborúja miatt van infláció, pedig az nem 17 nappal ezelőtt kezdett nőni az elmúlt 40 év legmagasabb értékére.
És a demens buzi biden jóska nehezményezi, hogy a választók neki róják fel a baszom nagy inflációt.
""“I’m sick of this stuff… The American people think the reason for inflation is the government spending more money,” Biden said angrily. “Simply. Not. True.”""
https://yournews.com/2022/03/1...
Kb:
Elegem van abból, hogy azt mondják (a szavazók), hogy az infláció az oka annak, hogy a kormány többet költ. Nem igaz.
És utána ráfogja Putyinra.
:-D
párinkán meg a boron kívül másra nem telik
én azért vagyok dagadt mert geci lusta vagyok, és imádok cukros ételeket enni, én még a káposztás tésztát is cukorral eszem
és ez nekem így jó
Persze amikor mindezt a cigivel a kezével mondja, az az igazi.
A lányom pedagógus, a fiam törvényszéken dolgozik, és nekem is van ilyen tapasztalatom, hogy kik is az igazi szegények.
De a mentalitás is rossz a társadalom bizonyos szeleteinél, én megcsinálom az állóképesség felmérést, az érte kapott két napot arra akartam felhasználni, ha nagy-nagy ritkán el kell kéretőznöm 5-10 perccel korábban, mondjuk évi öt alkalommal is, akkor ezt betudom ezeknek, egyenesen lehülyéztek és ne csináljam, mert nem is arra való.
a szénhidrát és a zsír olcsóbb mint a fehérje
emiatt kicsi oénzből tényleg valami zsírosabb ételt eszik az ember jó sok tésztával vagy kenyérrel
persze nekem is van gizda és csóró ismerősöm nem egy
Ferencünk még fekete album előtti Putyinos :D
Na ez is mutatja mennyire alkalmatlan az ellenzék.
Amúgy te már elzártad a gázfűtésed? Eladtad a benzines autódat? Vagy te is támogatod inkább a Putyint?😂
amikor a eskütételre készültünk már akkor párszor összeesett a gyerek, bár gondolom az is benne volt hogy leszarták a konyhán hogy neki milyen hóbortja van és eszi nem eszi nem kap mást elven táplálták
utána valami irodista lett belőle nem kellett sok energiát kifejteni így túlélte az egy évet
Amúgy a vegetáriánus lét szerintem drágább mint a mindenevő, kivéve persze ha a vega a lekaszált füvet zabálja. Igaz, szedhet minden nap gombát az erdőben is...