A 2. kiegészítés adja a fegyvertartáshoz a jogot. Ugye az az elgondolás mögötte, hogy a szabad állam biztosításához szükség van egy jól szervezett polgári milíciára, emiatt a polgárok fegyvertartásához való jogát csorbítani nem lehet.
A fegyverpártiak egyik fő érve és értelmezése, hogy az alkotmány megírásakor azért nem lett tisztázva, külső vagy belső elnyomás ellen van-e joga fellépni annak a bizonyos felfegyverzett polgárságnak - valamint hogy a "zsarnoki kormányzat" elleni jogos önvédelem ugyanúgy a jussuk és kötelességük, mint a honvédelem. Erre speciel még akkor is hivatkoztak, amikor a feketék miatt ment a balhé és fegyveres polgárok őriztek/védelmeztek objektumokat a törő-zúzó-fosztogató tömegektől és hallani lehetett a választások utáni felhördülés idején is.
Itt van a pelosi nevű ostoba ribanc, a náci zelenszky azt várja tőle, hogy amerika lebombázza Moszkvát, megöli Putyint, ja, pénzt ad számolatlanul meg ilyenek, erre ez a buta liba azt mondja a nácinak, hogy Billie Jean King csókoltatja.
Ha esetleg valakit érdekel, itt egy elemzés a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Stratégiai Védelmi Kutatóintézettől. Nem fotelszakértők, hanem igaziak. :) Független szakmai értékelés, semleges nézőpontból.
Főbb témák: alkalmazott katonai stratégiák, katonai műveletek áttekintése, a nyugati válaszok, és a gazdasági hatások.
Elég hosszú, de helyenként tök érdekes, én végighallgattam, ajánlom.
Nyomhatja 3-4 percenként,akkor is hülye marad.
Fel sem fogja ésszel hogy a politikában szimpátia soha a büdös életben soha sem volt.
Csak közös érdekek.
ez egy színház
az ukrán elnököt meg a sleppjét a pöcsénél fogva kellene a villanyoszlopra felhúzni
és persze a felbujtóit is
amúgy még gázvezték rongálás nem volt
A fegyverpártiak egyik fő érve és értelmezése, hogy az alkotmány megírásakor azért nem lett tisztázva, külső vagy belső elnyomás ellen van-e joga fellépni annak a bizonyos felfegyverzett polgárságnak - valamint hogy a "zsarnoki kormányzat" elleni jogos önvédelem ugyanúgy a jussuk és kötelességük, mint a honvédelem. Erre speciel még akkor is hivatkoztak, amikor a feketék miatt ment a balhé és fegyveres polgárok őriztek/védelmeztek objektumokat a törő-zúzó-fosztogató tömegektől és hallani lehetett a választások utáni felhördülés idején is.
Az eu hitelt venne fel az elhibazott politikajanak megfizetesere... Es a jol teljesitok karara.
Csak kis erdekesseg a hasznos idiotaknak, hogy milyen a helyunk a vilagban.
https://www.aljazeera.com/econ...
Az utóbbi 40 év legmagasabb inflációja a jenkiknél.
Akko mehet minden a regiben.
Itt van a pelosi nevű ostoba ribanc, a náci zelenszky azt várja tőle, hogy amerika lebombázza Moszkvát, megöli Putyint, ja, pénzt ad számolatlanul meg ilyenek, erre ez a buta liba azt mondja a nácinak, hogy Billie Jean King csókoltatja.
:-DDDDDDDDDDDDD
Főbb témák: alkalmazott katonai stratégiák, katonai műveletek áttekintése, a nyugati válaszok, és a gazdasági hatások.
Elég hosszú, de helyenként tök érdekes, én végighallgattam, ajánlom.
http://youtu.be/XE48juyq3as
Fel sem fogja ésszel hogy a politikában szimpátia soha a büdös életben soha sem volt.
Csak közös érdekek.
https://nyugatifeny.hu/2022/03/10/orban-megbukott-uj-baratja-van-a-lengyelek-es-a-torokoknek-is
az ukrán elnököt meg a sleppjét a pöcsénél fogva kellene a villanyoszlopra felhúzni
és persze a felbujtóit is
amúgy még gázvezték rongálás nem volt