Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megneprobald,koncentralj a fo velra,mnimum 90 meteres,es szurke,volvo penta dizelmotorral. 😂
Jönnek a választások, most nem kell udvari bohóc 😂
Tényleg, mi van a kósával, szóltak neki hogy egy ideig most már legyen kussba, mert nem győzik kimosdatni?
Micsoda???? Reggel melóba menet a pénteki Főnit hallgattam 😂
A kosa basszus,a kosa,csak ot nem vette be a brancsba,igy nem lehetett NER-es darutervezo cegje,csak bagoert dolgozhat a valyogbarlangban,ezert sertett az ipse. 😂
Vagy osztálytársa volt valamelyik fidesz luzer aki most milliárdos a fidesz farvizén de ő ehhez is béna volt :))
Személyes sértődöttsége van a kormánnyal szemben, valami munkahelyi problémája lehetett.
Nenezz hirtevet,a partunkat epitsd,kell a yaht..........szurke. 🤗
Bogyó még odébb van az agyér elpattanástól, ugyhogy még egy darabig el kell tűrnűnk 😂
Pont ma reggel néztem a tegnapi hír tv-s vezercikket, hááát nagyon védték a cigányokat és a zsidókat a csúnya baloldaltól 😆
Akkor viszont nem véletlenül idióta. 😅
Direkt csinálja.
Joga van Bogyónak idiótának lenni! 😆
akkor ne linkeld ide, mert rajtad kívül senki nem olvassa a degenerált oldal beteg faszságait. pont olyan , mint a gyökér joszefpetró mindig a kurucinfós szarokat pakolt ide, meg egy csomó balesetet , időjárást
Bocsesz, de a nyugatifény linkjei egy ideje nem nyílnak meg automatikusan - "Árulás szele hinti szét a kapitalizmus zsizsikjeit a magyar pusztákon."

https://nyugatifeny.hu/2022/02/04/ez-lenne-a-sikertortenet-paros-labbal-szallt-bele-orban-viktorba-a-jobbik-elnoke
Neked. Nekem - igaz okádva meg ez:
Ha a cigányt és a zsidót egy mondatban említed, akkor nekem nem elsősorban az ellenzék jut eszembe, hanem derék Führered és szavazói.
... de hogy a frissebb feleségével kötött házasságkötése se maradjon ki az okádék életmódból, tudni kell, hogy a ceremóniamester a szadeszos szarevő wittinghof tamás polgi volt.
Dehogy. A belterjesség a valamilyen (akár önként vállalt) zárt közösségekre jellemző, a cigányra és a zsidóra.
A mai magyar ellenzék a kettő keveréke.

Demszky Gábor bizalmasa Mesterházy Ernő. Mesterházy Ernő felesége Mécs
Mónika. Mónika apja Mécs Imre. Mécs Imre felesége Magyar Fruzsina.
Magyar Fruzsina testvére Magyar Bálint. Magyar Bálint felesége Hodosán
Róza. Hodosán Róza volt férje Demszky Gábor.
Demszky Gábor harmadik felesége Révai József unokája.
Ez a belterjes jelző, igen népszerű.
Mint ahogy az iménti kép is mutatja. 😂
Annak kell örülni és nevetni a tolvajokon, hogy már csak erre- és ennyire futja nekik.

Faszkalap belterjes társaság.
Elgondolkodott a vezér. 😂