Helló! a gyárinál(honda crf,lifan,stb) kisebb az átmérő a gyorsabb gáz lengés érdekében, viszont a belépő nyilás/hollander teljesen megegyező bármelyik fekvő honda kónnal.
factory mini tuning kipuff rendszer szintén eladó 12E-ft,tavaly elött 30ért vettem..70ccm-160ccm-ig saválló cső és alu/magnézium ötvözet dob,faszán néz ki, és brutál szép hangja van(közúti közlekedésre alkalmas)
Pit-alkatészek eladók,C-type komplett blokk/váltó/henger//kuplung/gyújtás/deknik/karbi(100ccm) szétfűzve,főtengely és dugó kivételével.hajtókar csapágyas lett,szétfűztem de végűl vettem egy komplett blokkot mert lusta voltam...
+ egy Honda(igazi)Cr50f váz blokk nélkűl egyben karokkal,BBR Factory tuning kiegészítőkkel szintén eladó
Sziasztok!
Pitbike-ot szeretnék vásárolni , 100.000 ft körül , ennyiért vannak is egész szép állapotú Loncin stb. Azt kérdezném hogy milyen alkatrészellátás vann ezekhez? Mert nekem nincs még pénzem egy Bsa vagy ilyen minőségibb pitbike-hoz!
Üdv
nekem kéne bse 150 pro hoz komplett kupllung azzal a kis fogaskerékkel a berugómehanikához,és jó állapotu klx ülés.
ha valakinek van az írhatna.
előre is köszönöm.
a cső milyen vastag képet tudsz arról feltenni?
0620/2031068
+ egy Honda(igazi)Cr50f váz blokk nélkűl egyben karokkal,BBR Factory tuning kiegészítőkkel szintén eladó
Pitbike-ot szeretnék vásárolni , 100.000 ft körül , ennyiért vannak is egész szép állapotú Loncin stb. Azt kérdezném hogy milyen alkatrészellátás vann ezekhez? Mert nekem nincs még pénzem egy Bsa vagy ilyen minőségibb pitbike-hoz!
képet tudnál küldeni róla?
veszilaci@citromail.hu-ra és megbeszéljük hogy mikor,hogy jusson el hozzád-
Üdv.:Laci
nekem kéne bse 150 pro hoz komplett kupllung azzal a kis fogaskerékkel a berugómehanikához,és jó állapotu klx ülés.
ha valakinek van az írhatna.
előre is köszönöm.