Sziasztok
Tud valaki nekem Liifan 138ccm Pit Bikehoz service manualt? Mennyi olaj kell bele stb! Alkatrészeket hol lehet ezekhez kapni? Köszi a segítséget!
Eladó pitbike-om egyben vagy bontva alkatrészenként!
Blokkban új váltó, új 140-es henger dugóval, tuning hengerfej.
Fordított első villa, jól csillapít, gázos hátsó teló az is hibátlan, fékek, lengővilla, kerekek, szóval minden!
Elvileg ha még Ma délelőtt ide érsz érte Keszthelyre akkor a tiéd lehet.Mivel van rá egy érdeklődő de csak holnap tudna utalni az árát
Max felhívom hogy elkelt.
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni! Van egy lifan 140-es pitem, és karburátort akartam cserélni, de csak durrogott az újjal és nem pörgött fel. Vissza tettem rá a régit és azzal is csak durrog és csak félig ráhúzott szivatóval megy! Már megnéztem mindent amit tudtam, kitisztítottam 2x is, kicseréltem az elektronikát, a gyújtótrafót, a gyertyát, de csak durrog. Elmegy egy bizonyos fordulatig és úgy ledurrog mintha leszabályozna! Aki tud kérem segítsen! Előre is köszönöm!
vanak apro hiábai! ahogy a képen látszik! henger kel rá és megy is!
kiscsende@freemail.hu
Ez a a jó kép!
Tud valaki nekem Liifan 138ccm Pit Bikehoz service manualt? Mennyi olaj kell bele stb! Alkatrészeket hol lehet ezekhez kapni? Köszi a segítséget!
Pedig az uj ár töredékért adtam.
Blokkban új váltó, új 140-es henger dugóval, tuning hengerfej.
Fordított első villa, jól csillapít, gázos hátsó teló az is hibátlan, fékek, lengővilla, kerekek, szóval minden!
Elvileg ha még Ma délelőtt ide érsz érte Keszthelyre akkor a tiéd lehet.Mivel van rá egy érdeklődő de csak holnap tudna utalni az árát
Max felhívom hogy elkelt.
Üdv Jimmy +36302649336
Egy 250-es gépben milyen szelepek vannak? Lehet e ezekbe a motorokba ólommentes benzint tankolni? Esetleg hol lehet ennek utánanézni?
Előre is köszönöm!
a Karbin PB van és 19mm es az 110-es pitbikére való
Van 22mm es az 125-ösé.
6000/db
Pontos méretet nem tudok de szerintem KB 19mm lehet a 125ccm-é
Holnap megmérem.