Voltak kint aztat mondták hogy kész van a motor de ha ilyen szar idő lesz akkor lehet nem jönnek ki ,én nem tudok menni mer dógozok ! Soma is megy lehet
A 12"-os kereket nem annyira gáz gumizni, habár a multkor egy defektes tömlő cseréjénél a szelepet a ráfban a helyére igazitani, jól jött volna vmi nőgyógyász előképzettség
Gumizásal énis szenvedtem párszor, főleg 10 es felninél, elöl 1,40 es felni van, gumisnál 3 an csinálták egyszerre, gumizogépbe bevolt fogva, egyik taposta a gépen, másik feszitette 3. meg nagy kalapáccsal ütötte , végül felment, de nemkérdtek semmit, csak hogy többet oda ezt a kereket nevigyem , persze nempattant ki a gumi széle, 8 báron volt 1 hétig,+ fél flakon zsir,szilikon, wd 40, de végül leklett reszelni a felniből és joolett 3.50-10 gumi
Hát én inkább elviszem gumishoz nincs idegzetem az ilyenhez főleg hogy közbe a belsőt kicsipem legalább 2X ami darabja 1200 1500 huf a gumisnak meg fizetek egy 1000 szóval szenvedjen vele ő! Múltkor is jól meg izzadt az öreg de dolgozzon meg a pénzéért.Nekem nem lenne türelmem itthon csinálni.M3nyus jól mutat a 120 as gumma a gépen jövő héten én is rakok fel képet a 110 esről már alig várom
További szép napot mindenkinek és jó motorozást itt 7 ágra süt a nap csak kicsit fúj a szél
Hát van tapasztalat bőven az öregnek, ritka az olyan technikai furfang, aminek nem ugrik neki itthon.
Többek közt neki köszönhetem az összes eddigi faragott bringámat!
csáko mindenkinek. holnap talizunk a pályan.