Hátsó fékem tegnap olyat csinált, hogy ha benyomtad megszorult. 2 óra után vettük észre, hogy ferdén is kopott az egyik fékpofa, és a probléma itt kezdődött, ferdén van benne a féknyereg?!?!?!?! (csak ha vkinek hasonló problémája lenne)
Igazából csak viccnek szántam, mert három vespát birtokolok momentán, amelyből egy már rendben van, kettő még fejlesztés alatt romokban, uh még kell az alkatrész.
A Vespáról annyit érdemes tudni, h pótkereket is cipel, igy aztán jobban bel kell ásnom magam a matematikába, h a végelszámolásnál mennyi kerékre lesz szükség?
Viszont nállam az összeszerelés során mindig marad ki egy szatyor alkatrész, igy hát lehet h jut kerék a spanjaidnak is majd.
Ha gondolod Zolibá engem lehet érdekelne ha neked nem kell..Van egy pár vespás haver akiknek el lehet bartellezni szerintem..Ha mondasz egy árat megkérdezem..
A Vespáról annyit érdemes tudni, h pótkereket is cipel, igy aztán jobban bel kell ásnom magam a matematikába, h a végelszámolásnál mennyi kerékre lesz szükség?
Viszont nállam az összeszerelés során mindig marad ki egy szatyor alkatrész, igy hát lehet h jut kerék a spanjaidnak is majd.