Hát baszod, ezt pofázzuk neked féléve, minden hétvégén kinnvagyunk a tankin , néha hétköznap is késődélután, lett volna egy csomó lehetőséged.
De nem bántalak. Vannak emberek, akik mindenhová nagy kerülőt megtéve jutnak el.
Remélem a tegnapi, az egy kis lépés volt egy hosszú út kezdetén. Arról nem is beszélve, h a terepen vezeted le az energiádat, jó esélyed van rá, h nem egy kamion huppan át a fejeden és nem egy szalagkorlát vág a közuton ketté.
alapvetően az egész tegnapi szitura....
jó a végén az a közjáték az elég gaz volt, de nekem megérte még így is....
jó kicsit lassan mentem, néhány helyen kicsit nem mertem (kezdésnek nem mindenki egyforma)....
de így legalább rájöttem arra hogy milyen jó a pit... mert miután kipróbáltam csak így tudok igazán véleményt mondani....
igen van!kész a dnm 275 teló rajta van a rugó egy távtartót kellett alá raknom így tökéletes!30.000ft lesz így a technika! a patentszem is be van készítve úgyhogy várom a 10 " első kereket és alakul az uj csomag!
De nem bántalak. Vannak emberek, akik mindenhová nagy kerülőt megtéve jutnak el.
Remélem a tegnapi, az egy kis lépés volt egy hosszú út kezdetén. Arról nem is beszélve, h a terepen vezeted le az energiádat, jó esélyed van rá, h nem egy kamion huppan át a fejeden és nem egy szalagkorlát vág a közuton ketté.
jó a végén az a közjáték az elég gaz volt, de nekem megérte még így is....
jó kicsit lassan mentem, néhány helyen kicsit nem mertem (kezdésnek nem mindenki egyforma)....
de így legalább rájöttem arra hogy milyen jó a pit... mert miután kipróbáltam csak így tudok igazán véleményt mondani....
és az csak ennyi:
http://pitbikeshop.hu/index.ph...
Használ is jó mindegy..
köszönöm
Faxxom, hogy ilyenkor kell itt rohadni a gané kocsmában...