Ez valszeg igy van.
Egyébként ha el van találva a guminyomás, akkor szerintem a relativ vékonyabb gumi is fog akkorát, mint egy szélesebb, a könnyebb bedönthetőségről nem is beszélve. Habár ez egy pitnél nemigen sokat nyom a latba.
Hát nekem úgy mondták hogy az 1.85 vagy 1.6 felnire a 110 is elég mert a 120 gumit a felni nagyon össze szorítja és túl pupos lesz a gumi nem terűl szét annyira mintha 2.15 vagy 2.5 felnin lenne és ha túl ledöntöd egy idő után a tapadás megszünik és jön a perec:) de ez csak 1 tapasztalat amit halottam ;) majd jövö héten rakok fel képet hogy hogy néz ki utcai gumikkal
Nem tudom. Nekem elöl-hátul 90es a gyári, 100-110es valszeg elfér hátul, ha attól nagyobb, lehet beleér a lánc, meg nagyon összehúzza a ráf. Van itt biztos , akinek van vele tapasztalata.
Hy én is gondolkozom mikor kéne felrakni az utcai gumikat lehet jövő héten átcserélem már alig várom lehesen csapatni megvettem tegnap a 110 es hátsó gumit előre volt 90 es remélem fasza lesz:)
Az időkép szerint zsír lesz a vasárnapi időjárkálás, a holnapi még esős, de javul délutánra.
Most hétvégén még tankizok, aztkövetően visszateszem az sm-szettet és eljárkálok pályázni.
Ok, szerintem otthon van mer fényez egy kocsit, tegnap még motorozni se tudtam kicsalni pedig jó kis dagonya vót A tankira meg szerintem szombaton tudunk menni mer vas dógozok
Beviszem ma a Soma rugóját, v ha nem találom , bedobom hozzátok.
Lecseréltem ma a az olajat a pitben, még kimosom a légszűrőt, megfeszitem a láncot, még egypár apróságot megcsinálok rajta , a hétvégét meg majd látjuk
Egyébként ha el van találva a guminyomás, akkor szerintem a relativ vékonyabb gumi is fog akkorát, mint egy szélesebb, a könnyebb bedönthetőségről nem is beszélve. Habár ez egy pitnél nemigen sokat nyom a latba.
Mexelést gyakorolni, arra bármi jó
Nagy duzzogva...
Most hétvégén még tankizok, aztkövetően visszateszem az sm-szettet és eljárkálok pályázni.
Lecseréltem ma a az olajat a pitben, még kimosom a légszűrőt, megfeszitem a láncot, még egypár apróságot megcsinálok rajta , a hétvégét meg majd látjuk
Akkor ma v holnap arrameggyek.
gyere felém, mert kész van az izéd.....
Ohhh az a Repsolos négyhengeres szabályzós a profilképeid között