sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com http://motorosruhaja
v.blogger....
06303282168v06303874264
valaki segítsen van 1 Aprilia Rs 125öm és csapágyat szimeringet stbit kellene cserélni és nemtudok 1 normális szerelőt pécsen aki elvállalná... a szervízben meg állítólag átverik a népet most nemtudom mi igaz ebből... előre is köszönöm!
Olvastam egyet én is, de az pesti volt... ezzel nem azt mondom, hogy rosszat láttál, csak megjegyzésnek írtam:)
Más:
Megvan az útvonal, megvan a helyszín, úgyhogy lassan kiírom az eseménynaptárba is.
Gurulás után mennénk le orfűre, Rácz tanyára, ott lenne egy közös ebéd, több menü közül lehet választani, ízelítőnek, malacsült, gulyás, roston ételek, saláták... itt lesznek versenyek, íjászatot is kilehet próbálni, lovagolni, sörivó verseny ami alkoholmentes lesz, virsli evő verseny, motorszépség verseny, többi program még szervezés alatt van pl. paintball. A versenyeken való részvétel némelyikénél nevezési díj lesz, de pár száz Ft-ról van szó és az első helyezettek díjazva lesznek.
Nagyjából ennyi, lassan az eseménynaptárba is megjelenik!
Köszönöm előre is és várok mindenkit sok szeretettel!
Semmit nem tudok róla, fogalmam sincs ki szervezi, de nem is láttam még sehol se kiírva, úgyhogy nem hiszem, hogy nagy durranás lesz... de linkeld be pls megnézem
Andris! Most láttam a facebookon, hogy Pécsett március 23.-án lesz valami szezonnyitó motorozás , tesco parkolóban lesz gyülekező... Erről tudsz valamit?
Sörivó verseny természetesen alkoholmentesből lesz, szóval nyugodtan benevezhetsz te is;)