Tökéletes állapotban van. A plexin 2 kisebb karc de nem vészes. Maga a sisak még mindig tükröződik annyira jó a festése. Vigyáztam rá és nehezen válok meg tőle.
Ha valakinek kell 45.-ért oda adom! Sajnos "vagy" Jó de sokat fogytam és most már nem a méretem! Ennyiért jól jársz vele!
Egy olyan kérdésem lenne tőletek, ( remélem sokan olvassátok és válaszoltok ) hogy a Reál élelmiszerboltot mennyire tudjátok, hogy hol van? Megyeri út 66, Uránváros felé a felüljárónál, expo után kb 100 méterre, Diego mellett.
Lehet innen lesz az indulás, érkezés ( Szezonnyitó gurulás ), ezért kérdezem csak.
Sziasztok. Esetleg nem ismeri valaki azt a "motorost" aki rózsadombon lakik, egy Noé bárkája kori fzr 250 fekete-narancs színű motorja van és orrba-szájba nyelezi rózsadombon le és fel a szarjának? Mire leérek a vascsővel ,hogy leverjem róla már nincs kint. Szívesen találkoznék vele személyesen, a megkeresésében a segítségeteket örömmel venném. üdv.
Még nem tudom, hogy honnan fogunk indulni, ez is szervezés alatt van. A pesti szervezővel beszélek még, remélem igen kicsit nagyobb dolog lesz ha összejön, de erről bővebben majd később :)
Jó rendben, nyugodtan tedd ki, nem baj ha minél többen tudják. Még szervezés alatt van, 1-2 héten belül remélhetőleg minden ellesz intézve, írok akkor ide is.
Biztos láttátok páran, hogy a Budapest - Szekszárd - Pécs túra is arra a napra esik mikor a Szezonnyito gurulás lesz. Beszéltem a szervezővel és megragadtam az alkalmat, ha már ők is ezen a napon gurulnak mifelénk, szívesen látjuk őket a felvonuláson, közös beszélgetésen és igent mondott Dió-§V, kb 30 motoros csatlakozik még hozzánk.
Eladó 3 hónapot használt AGV Rossi Face K3 sisak.
Mérete.: "L"
Bolti ára 60.000.- körül van még mindig.
Tökéletes állapotban van. A plexin 2 kisebb karc de nem vészes. Maga a sisak még mindig tükröződik annyira jó a festése. Vigyáztam rá és nehezen válok meg tőle.
Ha valakinek kell 45.-ért oda adom! Sajnos "vagy" Jó de sokat fogytam és most már nem a méretem! Ennyiért jól jársz vele!
Igen az volt régebben.
egyébként pedig elég nagy parkolója van
Lehet innen lesz az indulás, érkezés ( Szezonnyitó gurulás ), ezért kérdezem csak.
http://www.facebook.com/mirkob...
Jaja gondoltam, hogy nem lenne baj, ha többen leszünk:) ezen is rajta vagyok.