Van egy alap térkép meg egy sokállású kapcsoló amivel menet közben tudod erősíteni vagy gyengíteni a beleszólást. Nyilván nem olyan okos mint egy 6D-s Ducati cucc de csúszós pályán jól jöhet. 600-ra én nem vennék.
Agó-t kérdezd a power commanderes topicban. De jobb ha felhívod mert néha hetekig nem olvassa a sportmotort.
Esetleg tanácsadó cégcsoport Bazzaz ALL in ONE témakörben ?! 600-asra azon kívül hogy nem érdemes, meg csak a KATZEHANS-ok teszik fel, van esetleg valakinek főleg pályás felhasználói tapasztalata természetesen a gyorsváltójával illetve főleg a TC-jével kapcsolatban ?! Mennyire bonyolult és hosszadalmas egyénre szabott térképet rátenni, azon kívül, hogy installáláskor valószínűleg rákerülne 1 vizes és 1 általánosabb száraz térkép ?
Pl. Állítható-e menet közben az adott "térkép" ha úgy érezném, hogy nagyon gátolja a kigyorsításokat, vagy vissza LAPTOP és bohóckodás ?
Milyen előnyei/hátrányai lehetnek főleg ilyen kis motor esetében ?
Persze a literes géposztály véleménye is érdekelne !
A régi Svédes hozzászólásokat olvastam, de őt lehet lefizették :)
Mit jelent a "csutkakormány"?
Nekem normális széles kormány kellene amit kedvemre ki tudok nyitni és rá tudom aggatni a sallangokat (fékmunkahenger, kapcsolók, kuplung, stb.)
Most ilyenem van, de épp nem tudom tovább nyitni attól a k. villanyak rögzítő csavartól... Ha fél cm-el nagyobb rés lenne a rúd meg a karmantyú között nem lenne semmi baj vele...
sziasztok, K4 1000-re van vkinek esetleg olyan komplett kormánya ami elfordul a villanyak rögzítő csavartól? Konkrétan az a bajom, hogy nyitni szeretnék a szögön, de az enyém (no name) 1mm híjján pont megakad a csavarban...
Tavaly hasonló kérdést tettem fel én is. Jelentkezett is egy srác, frankó radiális pumpával (BMW S1000RR-ről van, állapota is gyönyörű volt, stb.)... Aztán Hungaroringen beesett a fékkar a Mansel előtt. Vigyázz ezekkel nagyon! Ha mindenképp használtat akarsz akkor Nissinből a matt legyen (az a visszahívás utáni), Brembo RCS 19-et meg ha olcsón hirdetnek azt is kerüld el...
És leginkább vegyél egy újat, ennél nem sok fontosabb alkatrész van...
És ha olyan lennék mint az a K...ög gyerek volt, akkor most nekem is meg kéne hirdetni!? Nem lenne pofám hozzá...
Én simára csiszoltam, kitaláltam egy dizájnt, kimaszkoltam és nemes egyszerűséggel lefújtam sprayve. http://higany4819.x3.hu/kepek/...
Kicsi pénzből (3 spray ára) megoldottam. Egy olyan gép fényezésére, ami bármelyik pályanapon akár megfeküdhet ennél többet költeni sztem felesleges. Lehet lefújtam lakkal is, nem is emlékszem már, asszem igen, h picit védje a festéket.
2. vagy 3. pályanapon beledőltem a kavicságyba 20al. Ha sok 10ezres fényezés lett volna, lehet szétbasz az ideg, így meg megvontam a vállam, és mentem tovább. Ha meg kell, a maradék sprayvel bele is lehet javítani könnyen.
Eladó egy General Mechatronics köridőmérő. Az új PRO változat. Bluetooth, gyorsulásmérés, stb... Dobozában. Alig használt. 19990 Ft Privát üzenetben lehet érdeklődni.
Agó-t kérdezd a power commanderes topicban. De jobb ha felhívod mert néha hetekig nem olvassa a sportmotort.