Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tök egyszerű ahogy bejössz a 4-ről Nyíregy felől az első kút balra de ki is gurulhatok eléd a várostáblához .
Kassai az amin beérsz Debrecenbe, asszem
R1 Jani, nem értél még vissza?Este kéne plázázni...
Huhhh az húzós lesz mert nem tudom még, hogy az merre van
Akkor ha máskor nem leghamarabb Aug 4.én reggel 4:00 kor a debreceni Kassai úti Agip kútnál tali...
Hát oda mindenféle képpen megyek! Ha törik ha szakad de akkor is megyek
akkor hogy jössz velünk Erdélybe .
há ja
Meglehet azt is oldani
Na látod tudod Te Hát 3 műszakba melózunk most a mi csoportunk kapta az éjszakázást de jövöhéten meg délelőttös leszek! aztán itt is többet leszek na meg plázánál is többet fogok körözni :P
há úgy se jössz debibe pócsra mentek nemde de jó a hozzáállás .
Ahaaaa ja hűtőről meg porszívóról tudtam csak erre nem is gondoltam az éjszakai műszak miatt majdnem azt hittem valami szórakozó hely.. . .
Jaaa, hát azt is meglehet oldani
Hmmm... nem hallottál még az Elektrolux Kft-ről? Az Elektrolux a hűtőgépek gyára! Kint van az ipariparkban a Metrótól nem messze! A luxban gyártjuk a hűtőgépeket. Különböző osztályok vannak ahol csoportokra vannak osztva az emberek (16fős 1csoport) van aki csomogol és van aki fest meg rengeteg munka van még ezeken kívül! Remélem nagyjábol sikerült elmondani, hogy mi is a lux! De ha nem értesz valamit akkor kérdezz!
Mármint személyesen .
Miértne tudnánk beszélni a túrákról?
Mi az az Elektrolux .
Akkor sajna így nem tudunk dumálni a túráról meg ilyesmi,stb
Kiderült igen, hogy merre lesz és valóban Máriapócson de annyira fáradt vagyok, hogy kedvem nincs felállni a géptől se Legszívesebben elmennék plázához mocal este inkább, ha lesztek páran ott
Na kiderült hol lesz az a drift izé... nem tudok semmit és is itthon punnyadok a panelba és ábrándozok a szerdai indulásról .
Mesélj valami jót! Mert nagyon csend van
dede....
Az komoly
nem is tart addig az éjszaka
most mindenki oda jár, és mindenki bicajjal, és full ugyanolyan bicajokkal