Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én12órát húztam le éjszaka
Shamrockba néha beszoktunk nézni péntek esténként!
én is dolgoztam tegnap, a Palmasban meg a Shamrockban meg az Absolutban, 4-re értem haza, el is fáradtam
én is gondolkoztam, hogy kinézek, de akikkel szívesen mentem volna, ők valami tejfakasztó bulira hivatalosak, a többieket meg nem érdekli, egyedül meg nem megyek
Hmm........ sztem aki a helyembe lehúzott volna tegnap este 8órát melóval az sztem ugyanígy reagált volna ha reggel 10kor felhívják egy drift végett mikor reggel fél7-re ért haza és feküdt le aludni! Nemde?
. .
Az meglehet! Fáradt voltam még mikor hívott igy pontosan nem emlékszem de valamiért nekem debrecen ugrik be!
mail
nem Máriapócson inkább?
Ma hívott egyik ismerősöm, hogy lesz valami drift ma debrecenben aztán menjek vele én is! Elvileg nemsokára indulunk de hát kitudja
Szia Drágaság! Hát melózni voltam, mivel dolgozom és most az elmult két napba éjszakás voltam az Elektrolux-ban! Azán csak pihentem utána mentem melózni utánna megint pihi itthon és utánna megint meló és végül nemolyan rég felkeltem!
Mikor jössz debibe és hova
Jé.... előkerült a Hondáscsajsziis há merre jártál kedves keblemre .
Hmmm.... lehet kinézek...... csak először a debreceni driftről érjek haza!
Kb mikortól és meddig lesztek a plázánál?
este nem jössz ki a plazahoz hondáscsjé?
Halihóóóó! Miujság itt fent mióta nem voltam?
Nagyon szívesen,aztán vigyázz rá,nehogy összekarcold!
persze, vasárnap lesz a szlovák túra, aki úgy érzi, hogy akar jönni, lehet akár "idegen " is, bár aki fórumozik, nem annyira idegen
persze h csatlakozhat! asszem mondhatom a többiek nevében is
mirebeleptem ,meg irtam ,jott a valasz, de mar lefujva
sziasztok
szoktam olvasni a forumotokat ,hovalesz a tura vasarnap,idegen csatlakozhat-e
Joemaster csak olyat tud művelni ami beszarás, engem mindig meglep
Majd megyünk jövőhéten