Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi már láthattunk téged Hondáskisjány?
De téged Doky már felismerlek! Vagyis azt hiszem hogy Te vagy ott középen elsősorban!
Huhhh vagytok páram
Okés, mostmár akkor világos!
kép egy semmiképp túráról
TÚRA
Szatyi
R1 Jani
Zsolti
de innen is leszűrheted, ki kivel van
nem, majdnem mindenki a plázánál gyűlik össze. azok is akik hosszabb utakra is mennek, csak van egy-két-három, aki télleg csak a pláza, bár azok a fórumot se annyira nézik, vagy ?
Ahaaa, mostmár kezdem érteni! Akkor végülis a plázások azok csak olyasmik mint a Búza téren lévő péntek esti autósok! Azok is csak oda mennek, aztán városba néhány kör és végül vissza a Búzára! És akkor hol vannak azok akik állandóan mociznak? (Akik mociznak és nem plázánál vannak és csak beszélgetnek)
Egyébként jó csapat!
de lehet, h csak a szervezéssel vannak néha gondok.bár még én is alig egy éve (próbálok) motorozok.
A pláza majdnem mindig a fix pont. esteleg elmegyünk/ mennek egy-két körre a városba, de túra semmiképp( akinek nem inge, ne vegye magára). A múltkor is szerveztünk túrát, ám végül 3-an,plusz egy utas indultunk el, meg egy srác rakamazon csatlakozott... De szerinterm jó volt...
Hmm.. na erre kíváncsi vagyok! Miért pont plázáig? Vagy, hogy van ez? Mesélj nekem kicsit a dolgokról, ha kérhetlek!
Mindenki, akit érdekel!

R1 Jani és még páran megyünk vasárnap -remélhetőleg jó időben - Szlovák túrára. Akit érdekel, jelezze...
jóidőben többen mocorognak, de van akinek csak a plázáig van útvonalengedélye...
Hmm, kátyúúúkk............. minden 2.-at fogtunk a moccal Sajnos nem az utat figyeltem, hanem a várost aztán néha, néha egy szép kis gödröcskét megfogtam! De nem baj, hagy szokja mocc a terepet Voltam Plaza-nál is....hmmmm.... nem volt sok emberke ott se De a lényeg, hogy jó sárosak lettünk mind2-en Bajunk hála nem lett! Most város is olyan mint ha kivolna halva! Alig volt valaki, valahol Na de majd jóidőben! Mondjuk az ut nem volt a legjobb mert sikamlós volt
hogy teccet a város a motornak, fogtál sokkátyút, repedést?
új hús(csaj)
Mi van ezen a fórumon régen nem voltak fent ennyien
Hohóóó megérkeztem Nagyon jó volt végre mocizni! Olyan sárosak lettünk, áhh elnem lehet képzelni!
Hát azt már előre sejtem, hogy csúszik! De majd vigyázok! Hát néha, néha megkell járatni a gépet, még ha összekoszolom is! Még ugysem látta Nyíregyházát! Most lehet megultáltatom vele az időjárás végett, aztán még a végén nem fog rendesen viselkedni! Nade hát kell ilyen is!
vigyázz, naon csúszik az út, meg összekoszolnád azt a szép gépet?
Sztem most én fogok kerülni mert már nem bírom ki, hogy a gépet ne járassam meg egy kicsit!
én dél körül kerültem egy keveset