nem, majdnem mindenki a plázánál gyűlik össze. azok is akik hosszabb utakra is mennek, csak van egy-két-három, aki télleg csak a pláza, bár azok a fórumot se annyira nézik, vagy ?
Ahaaa, mostmár kezdem érteni! Akkor végülis a plázások azok csak olyasmik mint a Búza téren lévő péntek esti autósok! Azok is csak oda mennek, aztán városba néhány kör és végül vissza a Búzára! És akkor hol vannak azok akik állandóan mociznak? (Akik mociznak és nem plázánál vannak és csak beszélgetnek)
A pláza majdnem mindig a fix pont. esteleg elmegyünk/ mennek egy-két körre a városba, de túra semmiképp( akinek nem inge, ne vegye magára). A múltkor is szerveztünk túrát, ám végül 3-an,plusz egy utas indultunk el, meg egy srác rakamazon csatlakozott... De szerinterm jó volt...
Hmm, kátyúúúkk............. minden 2.-at fogtunk a moccal Sajnos nem az utat figyeltem, hanem a várost aztán néha, néha egy szép kis gödröcskét megfogtam! De nem baj, hagy szokja mocc a terepet Voltam Plaza-nál is....hmmmm.... nem volt sok emberke ott se De a lényeg, hogy jó sárosak lettünk mind2-en Bajunk hála nem lett! Most város is olyan mint ha kivolna halva! Alig volt valaki, valahol Na de majd jóidőben! Mondjuk az ut nem volt a legjobb mert sikamlós volt
Hát azt már előre sejtem, hogy csúszik! De majd vigyázok! Hát néha, néha megkell járatni a gépet, még ha összekoszolom is! Még ugysem látta Nyíregyházát! Most lehet megultáltatom vele az időjárás végett, aztán még a végén nem fog rendesen viselkedni! Nade hát kell ilyen is!
Szatyi
R1 Jani
Zsolti
R1 Jani és még páran megyünk vasárnap -remélhetőleg jó időben - Szlovák túrára. Akit érdekel, jelezze...