Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haki!
Én lettem volna aki csatlakozott.
én csak néztem, hogyx mennyi motoros
Valaki más is csatlakozott, aki olvassa a fórumot, de nem ír
ja, csak megnyitottam
Hehe oké, még nem látlak!
csatlakoztam...
Ja még mielőtt elfejeteném!
Nyír1 Biker$ az iwiwen!
Csatlakozzatok
bfg, te rendőr vagy , vagy családban van?
lehet jövő hétre is, de ez már kezd összeállni...
milyen túró, te...
Nagyon tetszik az otlet, csak lehet, hogy lesz egy kis gondom.
A motort ugy vettem, hogy egy Raptor dob van rajta. E betu sehol, alllitolag lekopott. Papirja meg szinten csak allitolag van, legalabbis a gazdajatol meg nem kaptam meg.

Amugy lehet hogy minden oke, de azt hallottam, hogy kulfoldon konnyen megjarhatja ezzel az ember. Igyekszem minnel hamarabb kideriteni a dolgot.

Egyszovel ha a korulmenyek adottak, nagyon szivesen elmegyek.
Figyeljetek már túrósok én is szeretnék menni de nem tudom úgyanis esküvőn leszek, és mivel én leszek a tanú így nem hiszem hogy képes leszek másnap motorra ülni, úgyhogy nem lehetne jövőhétre szervezni a túrát?
mit szólnál hozzá?
olvasd el a 24430 hozzászólást!
Csak azt a 15 orat, amig a jogositvany meglett.
bfg, mennyit motoroztál az 1000 kívül?
Szatyi!
Itt a márkatársad...
Tiszteletem.

Bfg vagyok a szomszedbol (Debrecen).
Lakhelyem topikjaban mar feltettem a kerdest, de ott nagyon valaszra se meltattak, ugyhogy erdeklodok itt is.
Nemreg vettem motort es az elso egyedul eltoltott 1000 km utan szivesen megjaratnam a gepet tarsasagban is.
Ha tehat nem veszitek tolakodasnak, akkor alkalmankent veletek tartanek.

Mint irtam kezdo csoportba illenek leginkabb, meg ugy hellyel kozzel szeretem betartania sebesseg korlatozasokat, nem tudom, hogy ez mennyiben jelent akadalyt? :)
Hát szlovákba...felőlem jó. De egy Lillafüredi túra is jó lenne, vagy magyarba délnek menni...arra se nem nagyon voltunk még sztem
vasárnap
ha erre gondoltál
R1 Jani javasolta, hogy mehetnénk egyet szlovákiában, kb 9 után indulnánk, terv szerint 300-350 km, laza, nézelőpdős tempó, persze egy két csutkagáz, de szlovákrendőrre vigyázva, csak úgy gurulnánk egyet a remélhető jó idő tiszteletére.R1 valami olyat is mondott, hogy nemcsak Kass, hanme kicxsit tovább is hegyi utakon...
Sztem én is benne lennék hétvégi túrába!
Részletezzük
okés, ahogy neked jó
EZ nem chat
Hondajány majd elmondom egyszer, vagy találkoztok, ha jön velem
Blaz, mondd el privátba, vagy ez nem chat?