Tanmese:
-A rókakoma szomorú volt,nem ment úgy a benzinkútja mint azelőtt,forgalom még csak-csak volt,de a haszon egyre kisebb.
Nem, vigasztalta hogy a megyeszékhely üdülőövezetében volt,pár száz méterre a strandtól,ahol talán még a tó is sós.
Ekkor támadt egy ötlete......................
-A nyúszika beállt tankolni nagy fordulatszámú motorjával amelynem már majdnem üres volt a tankja.Teletank,irány a város,a jelzőlámpánál alacsonyabb alapjárat"meleg van gondolta",később nehezen indult,nem vette a fordulatot. Benzin le,majd újra tele (máshol) és hibátlan a bringa. A nyuszi törpölt: -ukránnal keverik,-vizezik? nem találta a megoldást.........
-Rókakoma újra boldog ,fut a szekér...............az etanol az új csodafegyvere,(230 nagyker ár kb) ha felesbe keveri,az átlag autó észre sem vesz,bár az árát megfizeti..........340.-
A "túramotor" konkrétan az utcai kategória, ha összegyűlik a létszám és nagy lesz a különbség akkor úgyis átvariáljuk, ahogy látom több utcai motor nevezett a "sportmotor" kategóriába- ahova pályamocikat várunk.. szóval ki hogy érzi... a lényeg h mindenki jól érezze magát, én igyekszem rugalmasan kezelni, DE minden okosságnak örülök, szóval ne tartsátok magatokban
ez a túramotor kategória vajon köbcentire van szedve? mert az OK hogy én első leszek de ha jön egy 1000res 1200es túragép akkor csórónak már esélye sem lesz
a honlapon nem találtam
Én is oda járok, bár motorral sose...de a kocsim sem erre van kitalálva...
-A rókakoma szomorú volt,nem ment úgy a benzinkútja mint azelőtt,forgalom még csak-csak volt,de a haszon egyre kisebb.
Nem, vigasztalta hogy a megyeszékhely üdülőövezetében volt,pár száz méterre a strandtól,ahol talán még a tó is sós.
Ekkor támadt egy ötlete......................
-A nyúszika beállt tankolni nagy fordulatszámú motorjával amelynem már majdnem üres volt a tankja.Teletank,irány a város,a jelzőlámpánál alacsonyabb alapjárat"meleg van gondolta",később nehezen indult,nem vette a fordulatot. Benzin le,majd újra tele (máshol) és hibátlan a bringa. A nyuszi törpölt: -ukránnal keverik,-vizezik? nem találta a megoldást.........
-Rókakoma újra boldog ,fut a szekér...............az etanol az új csodafegyvere,(230 nagyker ár kb) ha felesbe keveri,az átlag autó észre sem vesz,bár az árát megfizeti..........340.-
Lehet Matyit láttad .. neki van még fehér Hornetje