Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt lessz má verseny ! többi bikkers tag?
egy felülnézeti képet be tudnál lökni ide a pályáról amin menni fogunk?

a honlapon nem találtam
akkor hagyunk Lackóval nyerni
Ez a tanmese a Sóstói Petrol kútról szól?És nem is -10, max 5-6 Ft...
Én is oda járok, bár motorral sose...de a kocsim sem erre van kitalálva...
Szeva! A számodat küld már el. galakos12@gmail.com
Tanmese:
-A rókakoma szomorú volt,nem ment úgy a benzinkútja mint azelőtt,forgalom még csak-csak volt,de a haszon egyre kisebb.
Nem, vigasztalta hogy a megyeszékhely üdülőövezetében volt,pár száz méterre a strandtól,ahol talán még a tó is sós.
Ekkor támadt egy ötlete......................

-A nyúszika beállt tankolni nagy fordulatszámú motorjával amelynem már majdnem üres volt a tankja.Teletank,irány a város,a jelzőlámpánál alacsonyabb alapjárat"meleg van gondolta",később nehezen indult,nem vette a fordulatot. Benzin le,majd újra tele (máshol) és hibátlan a bringa. A nyuszi törpölt: -ukránnal keverik,-vizezik? nem találta a megoldást.........

-Rókakoma újra boldog ,fut a szekér...............az etanol az új csodafegyvere,(230 nagyker ár kb) ha felesbe keveri,az átlag autó észre sem vesz,bár az árát megfizeti..........340.-
üdv!Én a Praktikerben vettem,2500-ért a cbr600-ra.
A "túramotor" konkrétan az utcai kategória, ha összegyűlik a létszám és nagy lesz a különbség akkor úgyis átvariáljuk, ahogy látom több utcai motor nevezett a "sportmotor" kategóriába- ahova pályamocikat várunk.. szóval ki hogy érzi... a lényeg h mindenki jól érezze magát, én igyekszem rugalmasan kezelni, DE minden okosságnak örülök, szóval ne tartsátok magatokban
Igen, este 8-9-ig lehet motorozni 6000.-/nap-ért, néha sok kint a verseny-gokartos, de különben elég jó a pálya
Nagy harc lesz
én is neveztem
Nevetni fogok mivel akkor lesz a születésnapom
neveztem én is !
majd szombaton nevess kisfiam

Neveztem Doky!
Te első?
mehetünk holnapra meg terveztünk tarcalt 13:00 kor indulunk
Jössz tóra délután?
ez a túramotor kategória vajon köbcentire van szedve? mert az OK hogy én első leszek de ha jön egy 1000res 1200es túragép akkor csórónak már esélye sem lesz
Jó reggelt!
izé csütörtök este óta
áá Apagyon vagyok szerda este óta... azóta nem mentem vele semerre.
Lehet Matyit láttad .. neki van még fehér Hornetje
Rabócsin szoktak lenni motorozási lehetőségek amúgy, mint pl. Kakucson?
Nem te jöttél velem szemben a tokaji úton úgy 9órakor?
OKé!