Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én voltam a fény az éjszakában
úú Doky nagyon világolsz
Ha vannak képeitek a Máriapócsi estéről, küldjétek már el a hbmotorosok@gmail.com-ra, tennénk ki mi is a honlapra!
Köszi!
okés köszi !

egy kép van fent rólam az is ilyen fasza lett

AN(y)U!

egy kérdés.. a kép bal alsó sarkában látható hölgyemény által készitett képek is közzé lesznek téve valahol ?... mert ő kattintott vagy 3mat amin elvileg rajta vagyok
Persze, természetes, de ha regelsz a honlapunkra, akkor megkapsz mindent hírlevélbe, plusz működik chat, ahol tudunk/tudtok beszélni!

hbmotorosok
megtennéd majd hogy amint lesz valami rendezvény ide a nyiregyi topikba is belinkeled ?

mert nekem nagyon tetszett a rossz idő ellenére is a dolog úgy is hogy az utolsó 15 percet nem is motoroztam le
No ugyan mi "külsősök" nem látunk bele ezekbe a dolgokba, de sztem jól meg volt csinálva, nem volt h fél órákat kellett várni a következő indulókig, az időjárásról senki nem tehet, amíg "jó" idő volt, addig jó is volt
Ha lesz még (és alkalmam lesz rá) biztosan ott leszek (lehet egyx nem csak nézőként )
És akkor a harmadszor:

Erről az egészről csak annyit, hogy ha igazságosak akarunk lenni, akkor legalább 10-15 kategóriát kellett volna csináljunk, és akkor nincs hiszti. És nincs motorozás, mert mindenkinek jutott volna 3*5 perc a pályán.
Lehet mutogatni, de csinálja jobban , aki tudja. Nekünk épp elég volt ezt az 5 kategóriát beregelni, beosztani, rajtszámozni, elindítani, mérni, egyáltalán felhívni a pályára...hogy az egész folyamatos legyen... hozzáteszem nem a haszonért csináltuk- merthogy az nem volt (3000/fő-ért nem is lehetett, de nem az volt a cél, hanem hogy egy jó kis estét összedobjunk) tervbe volt, hogy ha lemegy mindenki,, éjfél után meghosszabbítjuk a foglalást és csinálunk egy kis kötetlen motorozást.. Itt nem volt értékes fődíj, aki akarta az jól érezte magát, aki nem, az meg szarral dobálózik. Ennyi. Én bírom.
Akkor nekem sem lett volna semmi keresnivalóm a túrakataegóriában? Az enyém is R-es... Vagy én is nyafoghatnék, hogy semmi esélyem nem volt a 650-essel az 1000-1200-1300-asokkal szemben...
Részemről nem erről szólt az egész...
No. Először is Képek egy órán belül a honlapon:
Képek

Másodszor is, szeretnénk minden indulót kárpótolni, tudom, h nem adhatom vissza Máriapócs hangulatát de amit tehetünk:
- ahogy az időjárás engedi, a Diószegi úton megcsináljuk a szokásos pályanapunkat a szokásos áron (3*15perc 3000Ft, és akinek fent maradt köre (tehát mindenkinek), azokat a köröket megkapja gratis. Aki még nem járt ott nálunk, képeket a fenti linken talál!
Időeredményeken dolgozom, hamarosan az is kikerül a honlapunkra: HBmotorosok
Még egy gondolat és részemről lezártam a témát:"érdekesnek tartom hogy hogy lehet egy kategáriába sorolni egy soprtmotort egy turával ezt akárhogy veszem nem értem " akkor kérdem, hogy lehet egy kategóriába sorolni egy zx10-es és a többi pályamotort az utcáról beesett sportmotorokkal? De ezen senki nem volt és nincs fenakadva, egyedül Te rinyálsz itt. Azt hittem motorozunk saját kedvünkre egy jót, mondjuk én így is tettem, nem gondoltam, hogy neked ez élet-halál kérdése lesz
Jozy, szerintem ezt ne itt vitassuk meg! És valóban kb 1 órát már mentem ezen a pályán.
És még valami Haya ha igy támadsz egyből akkor ugy gondolom hogy Te is tisztába vagy azzal hogy semmi keresni valód nem volt a Tura kategáriába mellesleg jössz itt a meneteljesitményekkel nekem 92 ló van 240/kg ra akkor?
Kedves Haya igen tényleg ugy gondoltam hogy talán van esélyem arra hogy nyerjek és nem gondolom ugy hogy bármi féle negativ dolgot mondtam volna az egyesületre ( mint alapitó tag) de azt azért mégis csak érdekesnek tartom hogy hogy lehet egy kategáriába sorolni egy soprtmotort egy turával ezt akárhogy veszem nem értem amugymeg ez hogy nem tudsz felöltözni kicsit rosszindulatuan hangzik hissz tudod hogy van megfelelő ruhám valamikor talán barátok is voltunk de ugy látom ez már a mult
de ugy néz ki már nem annyira
ő a fekete kawás !
Haya tényleg kúrvajól mentél a nagy böhömmel

sztem Jozy arra gondolhatott hogy olyan kategória kellett volna ami tök amatőr akik még sosem mentek ott.. mert látom ti nem először voltatok.. de lehet nem erre gondolt .. végülis tök mind1.. jó volt az egész és kész .. úgy látszik ő nyerni akart
Köszi szépen, hát még menni, milyen élmény volt
te voltál a sárga gsx 750 f-el?

Egy bukás volt a sportmocisoknál, a fekete valami, meg volt egy kisebb tömörülés egy időre a túrásoknál, a mi szögünkből pont nem látszott h mi volt... Leírnád?
Egybknt (ha te voltál a sárga gsx-es) nagyon jól mentél sztem

Hátmég te Haya "úr"

Élmény volt még nézni is!
Kedves Jozy, mondani is akarsz valamit, vagy csak a szél csapkodja a szádat?

1; Elég súrmók dolognak tartom, hogy itt nyílvánosan lejáratod a HBME-t, azt a csapatott, amelyik befogadott és lehetővé tette, hogy egyáltalán rajthoz állj, mert hát ugye, egyedül még felöltözni sem tudsz!

2; Sajnálom, hogy ezt a NYÍLVÁNOS módját választottad, hogy érvényt szerez elégedetlenségednek, de ha így tettél, akkor itt válaszolok én is.

3; Nem értjük, hogy mi az ami szerinted igazságtalan volt. Úgy gondolod, hogy egy 180 Le-s, hosszú tengelytávú 250 kg-os behemód vas bármilyen előnnyel indúl, egy olyan pályán ahol az elérhető max sebesség 70-75 km/h? Szerintem inkább hátrány, mint előny. Egy könnyebb motorral körbe lehet motorozni.
Kanyartól és motoros tudástól függően 30-40 km/h-val jössz ki a kanyarból és onnan gyorsítasz 70-75 km/h-ig, ha azt mondod, hogy itt századmásodperceknél több különbség van, akkor fogalmad sincs a motorozásról.

4; A robogós kategóriát 0:51-es idővel nyerték meg, szemben a Te 0:56-os időddel, akkor most mi van? A jóval erősebb motorod miért maradt el 5 másodperccel?

5; Sajnálom, hogy ilyen lettél, nem ilyennek ismertelek meg annó.
szia Hbmotorosok .hu hétfőn szerintem fent lesznek a fotók!
Sziasztok! Fotózott valaki Rabócsiringen?
sziasztok!Tegnap este a rabócsin nem tudom de ha tőlletek volt aki segitett nekem felálitani a motort akkor meg szeretném neki köszönni ott nem volt rá alkalmam ..... érthető okok miatt....de jó volt a pályázás csak lett volna legalább igazságos is üdv : Jozy
Enduró!