Az a baj,hogy az ilyen megtervezett elég "durva" dolgoknak általában nincs jo vége.bár Én is láttam már vezetni,jol keni,de elég ha más hülye.de azéééééé Én is ugy beülnék,kiváncsiságbool.biztos király...
hellósztok tud nekem valaki segíteni abban hogy nyíregyen hol lehet ólcsón jó gumikat vanni (persze külsőre gondolok )18"ba kéne és 120-130 es ha lehetne
kÖszi szépen
A végsebesség mérősdi lehet dúrva egy kicsit, de a városi móka akkor se tűnik rossznak. Egy gyorshajtás büntetése drágább a fuvardíjnál, szóval eléggé rizikózik a pilóta. De csak megéri neki.
Cső!Havert hívom,hogy menjünk egy kört,de ő is ugyanezt mondja,hogy más mellé nem mer beülni egy ökörködésre és egy 300-as tempóra. Pedig ő is 300 lóval jár naponta!Ki érti ezt?!?
Én ismerem Levit régóta, igen jó pilóta! De akkor se ülnék be, vagy fel más mellé vagy mögé, ha tudom hogy ilyen tempó lesz! Max Rossi kaliberű emberhez! Ez az én véleményem....
Pont ez a lényeges különbség!Ha jól tudom ott 25 + Áfa volt egy pár perces kör,ahol nem "ölhetted" a gépet.Akkor meg minek?!?Lassan megy a Golfom is!Ez pedig 35 km. ütve-vágva!Az azért már egy jó kis kocsikázás,még ha nem is vezetheti az ember.Én legalábbis ezt többre értékelem!
ennek ez a szakmája hogy pénzért kocsikáztat? na gyerekek mostantól a motor anyósülése kiadó... árban megegyezünk.. csajok fizethetnek mással is
kÖszi szépen