Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legközelebb megállok majd .. a dobot meg lenthagnám de hát amerre járok kapcsolnak be a riasztók szal nem lesz mindig leszedve de nem most volt utoljára

bedobtam én is egy sört .. éjfélkor meg megyek Nyíreszőlősre :P addigra csak kimegy belőlem
Nyugi én ittvagyok, csak benyomtam egy kis sört
ugy látom mindenki punnyad,ugyhogy jo éjt uraim..
Mindenki vigyázzon Magára a hétvégén ,sok buzi van megint..A Temetönél,ahol a Ducatis srác is sajnos meghalt ezzelött par évvel,Engem is majdnem elütött egy vén fasz. beakart térni nagy ivben a temetöbe,Én jöttem ,Ő A VÉN GEDVÁS BUZIJA megáll hogy ugyebár elsöbbségem van,aztán ahogy elővan irva ,odaérek 10méterre és befordul lassan...mindenkinek ingyen szemüveg keellene,vagy be kéne szerelni az autokba,olyan kis elektromos baszást hogy ha motorost érzékel LEBLOKKOL!u.hogy verjem bele.lehet mejd legközelebb feltalálonak jelentkeztetem mMagam....
2 óra körüli indulással jön valaki?Utána sietünk haza,mert pazonyba is "találka"
Heló fiatalok!Szombaton valaki? Nyírábrány mocistalálkozó-felvonulás fél4-4-től?Előtte stereetfighter bemutató 3-tól.
Akikkel pedig ma este elindultam csapatni a városban,bocsesz hogy ugy eltüntünk,de azz aprilia nem birta az iramot,öcsém az a motor 2szer annyit eszik mint pl.az enyém.1 tank---------Tescoshell kut-Dombrád-ill.vissza pláza.és kb max 2liter maradt benne.ja és hazafelé 120al jöttünk csak...
Doky!cigizgettem.eegyszer csaak haalllom,uuuuuuuuuuuu,áááááááááááááááá,t
ututu. uu,mondom valami világvége jön?!aztán láttam felvillani az aprilia fényeit.joo volt,hagyd igy.Amugy azért nem probálkoztam utánnad menni mert mire Én felöltöztem,Te már régesrég fürödtél.majd legközelebb...
Juli 10-12 Tiszamogyorós-Fönix Kemping-Tiszapart! Motordagonya, ijászat, lovasijászat, streetfighter show, erotic show, felvonulás... akinek van kedve és lehetösége ne haggya ki...
Nincs kizárva
S mindjárt süt a Nap!
Péntek van,ilyenkor nagy ott a mozgás,vannak jó arcok!
Ez igaz, de már az eső is csepereg. Most jöttem haza, motoroztam kicsi Meg nézelődtem, fotóztam a gyülekező helyen!
A víz meleg maradt!
Mennénk Cimbi, de elég tróger idő lett!
hát miért nem jöttél utánam? én nem ismertelek meg meg egyirányuba sem akartam behajtani pláza mellett csináltam egy vidit dob nélkül.. majd feltöltöm

ma meg... hát elég ratyinak néz ki a felhőzet
cimbikém stoki testőreit nem teszed fel
cimbikém ti jössztök a tesódal a tóra
Naptejet hozzál Cimbikém nehogy így járjunk mi is!
gyurmó hová tüntél
ki kéne ma is menni a tóra de úgy jó ha minnél töbenn vagyunk
jó volna én már ithol vagyok ha töben jelzik ki mennek ki megyek én is tóra
Azoknál tuti jobbak az újak. A vége meg nem sok.
Nekem muszáj volt cserélnem, mert amikkel vettem a motort néhány hete, azok már rendesen tükörszoftosak voltak.