legközelebb megállok majd .. a dobot meg lenthagnám de hát amerre járok kapcsolnak be a riasztók szal nem lesz mindig leszedve de nem most volt utoljára
bedobtam én is egy sört .. éjfélkor meg megyek Nyíreszőlősre :P addigra csak kimegy belőlem
Mindenki vigyázzon Magára a hétvégén ,sok buzi van megint..A Temetönél,ahol a Ducatis srác is sajnos meghalt ezzelött par évvel,Engem is majdnem elütött egy vén fasz. beakart térni nagy ivben a temetöbe,Én jöttem ,Ő A VÉN GEDVÁS BUZIJA megáll hogy ugyebár elsöbbségem van,aztán ahogy elővan irva ,odaérek 10méterre és befordul lassan...mindenkinek ingyen szemüveg keellene,vagy be kéne szerelni az autokba,olyan kis elektromos baszást hogy ha motorost érzékel LEBLOKKOL!u.hogy verjem bele.lehet mejd legközelebb feltalálonak jelentkeztetem mMagam....
Akikkel pedig ma este elindultam csapatni a városban,bocsesz hogy ugy eltüntünk,de azz aprilia nem birta az iramot,öcsém az a motor 2szer annyit eszik mint pl.az enyém.1 tank---------Tescoshell kut-Dombrád-ill.vissza pláza.és kb max 2liter maradt benne.ja és hazafelé 120al jöttünk csak...
Doky!cigizgettem.eegyszer csaak haalllom,uuuuuuuuuuuu,áááááááááááááááá,t
ututu. uu,mondom valami világvége jön?!aztán láttam felvillani az aprilia fényeit.joo volt,hagyd igy.Amugy azért nem probálkoztam utánnad menni mert mire Én felöltöztem,Te már régesrég fürödtél.majd legközelebb...
Juli 10-12 Tiszamogyorós-Fönix Kemping-Tiszapart! Motordagonya, ijászat, lovasijászat, streetfighter show, erotic show, felvonulás... akinek van kedve és lehetösége ne haggya ki...
bedobtam én is egy sört .. éjfélkor meg megyek Nyíreszőlősre :P addigra csak kimegy belőlem