Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo éjtcakát fiuk...........
hazaértél Tokajból Zsóti ?
erre mondják hogy fullos
e-mailjáét vagy MSN jét meg tod adni esetleg?
megyek én is nemsokára... kb 18 ra ottvagyok
Helló cimbikéim én kb fél óra múlva kint vagyok a tón ha van valakinek kedve jöjjön ki
jó étvágyat az ebédhez Cimbikéim
Doky Kérdezd meg tesót (Gyurmoka) ő jó árba tud minőségi olajat szerezni, csak még alszik! Ha valaki másnak is kell szóljon
jóó reggelt... aki korán kel.. az keveset alszik
Eladó 1db FM F101 típusú S méretű (56cm) zárt sisak. Kivehető,mosható bélés. Csak a tükrös plexi 15-16 ezer Ft volt, a sisak 80-85 ezer Ft-ba került újonnan. Most 25ezer.
Tel:06-70-707020050
jaj.ne is mond.Ugornya oda vissza..66milliárd bogár.meg kellett állni pleximosásra..meg verettük is becsülettel..
ja mégvmi .. tud nekem vki ócsóért olajat? fontos lenne mert már nagyon esedékes az olajcsere csak nincs pénzem bolti áron +venni
iwiwen elküldtem... holnap megyek a tóra ha jön vki.. ma sajna nem volt időm ilyesmire
geci ! a buszmegállóig (kb 20 méter) kisértem le a bnőm most és tiszta fekete lett a pólóm a sok muslicától.. a többi buszra váró is össze vissza csapkodott a levegőbe meg seperte magát.. brutális ! komolyan mondom itt a világvége ! támadnak a bogarak
Szasztok nincs valakinek egy üléstáskája Mocira kölcsönbe egy hétre kb? az r1 kéne :)
össze kell pakolnom még a szombati cuccokat
doki a számod küld már ell nagy dudu te is légyszi
akinek van kedve 18:00 tó
jössz este a tóra
jah. értem
á de hogy a tóra
nálunk? jösztök fürödni?
majd este le úszuk