Na reggelt cimbikéim!
Emlékeztetőül: ma 20.00-kor kezdődik a citerázás ismétlem 20.00-KOR!
Söröm az nincs csak 60 L pálinka tehát aki sörös az hozzon egy pár darabot. Póló nélkül nem engedek be senkit
És számítok mindenkire hogy eljön mivel sok ilyet nem tudok csinálni!
u.i.: hozzatok fürdőgatyát!
milyet,mennyiért,s holl?Azt mondják Kotajban van valami srác,aki nagyon jokat hoz be németböl,80-90%-kat....majd meglesem.ezt meg elduurrrrantoom............
Hi
Én lehet mennék du. ábrányba, csak nem tom hogy meddig fogok melózni...írok ide ha végeztem! (remélem dél-1 fele már leszek)
Az asszony megy kocsival haverokkal, márcsak azért is le kék nézni
2009.07.10-11-12. Ungvár ukrajna, Padonki MFC motoros találkozója, nem gyenge kis buli szokott lenni, én már kétszer voltam, de sajna idén kihagyom mert pont ekkor fogok nyaralni a családdal
Beugró nem olcsó 7000-10000 ft körül szokott lenni amiért kapsz egy egész hétvégére szóló beugrót, kitűzőt, emlékpólót, felvarrót.
találtál gumát
de jöv7 vasárnap lehet összejön.
Emlékeztetőül: ma 20.00-kor kezdődik a citerázás ismétlem 20.00-KOR!
Söröm az nincs csak 60 L pálinka tehát aki sörös az hozzon egy pár darabot. Póló nélkül nem engedek be senkit
És számítok mindenkire hogy eljön mivel sok ilyet nem tudok csinálni!
u.i.: hozzatok fürdőgatyát!
Én lehet mennék du. ábrányba, csak nem tom hogy meddig fogok melózni...írok ide ha végeztem! (remélem dél-1 fele már leszek)
Az asszony megy kocsival haverokkal, márcsak azért is le kék nézni
2008
2007
Beugró nem olcsó 7000-10000 ft körül szokott lenni amiért kapsz egy egész hétvégére szóló beugrót, kitűzőt, emlékpólót, felvarrót.