Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

voltunk csapatni Tokajbannn,ühh de brutális jo volt.ugy mentünk mint a gépállat...
Mortis én is mehetek? Kb 3 hete nem motorztam veletek :(
Én még azért elnyalnám azt a calippót!
hát Nem.Majd hétfön megyek ki Kotajba,ott elvileg vannak jok.ha meg nincs akkor zsirt kell vennem.mondjuk használtban is csak tényleg joo kell...
el olvadt a calipó
találtál gumát
uhh..
de ha el vinéd motorozni nem az lenne a gond hogy mennyen fell kerékre hanem hogy mennyen le
Baszki! Ennek egy sátorlapnyi anyag kell a farmerjához!
á nekem meg az nem jó mert Pannóniaringen leszek...akk majd legközelebb
Most sajnos nem tudok kimenni, mert Ibrányban iszunk holnapig
de jöv7 vasárnap lehet összejön.
jössz akk vasárnap? 1 kor jó neked?
Újjáépítettem egy Szimót ,ha valami ifjú titánt érdekelne 100 ezer az ára,ja gyorsító 4.-dik van benne nem a 2-es kétfele osztva.
A meghívást köszi.Stop.A többit viszem.Stop.Úszni nem tudok.Stop.
Na reggelt cimbikéim!
Emlékeztetőül: ma 20.00-kor kezdődik a citerázás ismétlem 20.00-KOR!
Söröm az nincs csak 60 L pálinka tehát aki sörös az hozzon egy pár darabot. Póló nélkül nem engedek be senkit
És számítok mindenkire hogy eljön mivel sok ilyet nem tudok csinálni!
u.i.: hozzatok fürdőgatyát!
milyet,mennyiért,s holl?Azt mondják Kotajban van valami srác,aki nagyon jokat hoz be németböl,80-90%-kat....majd meglesem.ezt meg elduurrrrantoom............
én már be is spájzoltam
TE vettél már gumit Mala?
Hi
Én lehet mennék du. ábrányba, csak nem tom hogy meddig fogok melózni...írok ide ha végeztem! (remélem dél-1 fele már leszek)
Az asszony megy kocsival haverokkal, márcsak azért is le kék nézni
Saját fotok itt:
2008
2007
2009.07.10-11-12. Ungvár ukrajna, Padonki MFC motoros találkozója, nem gyenge kis buli szokott lenni, én már kétszer voltam, de sajna idén kihagyom mert pont ekkor fogok nyaralni a családdal
Beugró nem olcsó 7000-10000 ft körül szokott lenni amiért kapsz egy egész hétvégére szóló beugrót, kitűzőt, emlékpólót, felvarrót.
jo reggelt mindenkinek.király idö van,Én már megyek is valahová....vagyis megyek nézek valami háccsogumit mert tegnap megpergeltem vagy 4ccer...
jó éjszakátv cimbikéim jó volt a republik koncert