Egyébként a gyártási év annyiban számít, hogy mivel a motorkerékpár gumiban sokkal több a szerves összetevő (a jobb minőség elérése végett, és a nagyobb igénybevétel miatt) mint pl autóguminál ezért az egy helyben állással is "használódik", lásd a sajt példáján. Ebből azt lehet észrevenni hogy a polcon szépen lassan felkeményedik, gumis cimborám mondta hogy van nekik régi gumi polcon de már nagyon kemény :D.
Online rendelted? Melyik évben gyártották? (vannak ilyen akciós pár éve polcon álló gummák)
Motor gumit elvileg gyártástól számítva 2 éven belül lehet csak forgalomba hozni, többit csak kéz között. (autó guminál ez 4 év axem)
Lassan nekem is gumiznom kéne.
Köszönöm a segítséget gumiszereléssel kapcsolatban. Voltam a Pit-Stopban, elégedetten távoztam.
Még olyat kérdeznék, hogy Nyíregyen belül kihez forduljak a következő dolgokkal kapcsolatban ('99-es Suzuki GSF1200):
- telószárszimmering csere
- karbiszinkron
- szelepfedél tömítés csere
- benzincsap (ON álláson csöpög, tartalékon jó).
Voltam Soston ,de sajna nem tudtam,hogy a to melyik részén vagytok..Na de meg is érdemlem,mert megkérdezhettem vona.amugy motoroztam egy jot,kb.451000 bogarat öltem meg.rengeteg van...
Én a motort 2003elsővel és 2006 hátsóval vettem. Első már picit csatornába repedezett :D.
Motor gumit elvileg gyártástól számítva 2 éven belül lehet csak forgalomba hozni, többit csak kéz között. (autó guminál ez 4 év axem)
Lassan nekem is gumiznom kéne.
Mennyiért gumiztak fel?
Még olyat kérdeznék, hogy Nyíregyen belül kihez forduljak a következő dolgokkal kapcsolatban ('99-es Suzuki GSF1200):
- telószárszimmering csere
- karbiszinkron
- szelepfedél tömítés csere
- benzincsap (ON álláson csöpög, tartalékon jó).
Válaszokat előre is köszönöm.