Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként a gyártási év annyiban számít, hogy mivel a motorkerékpár gumiban sokkal több a szerves összetevő (a jobb minőség elérése végett, és a nagyobb igénybevétel miatt) mint pl autóguminál ezért az egy helyben állással is "használódik", lásd a sajt példáján. Ebből azt lehet észrevenni hogy a polcon szépen lassan felkeményedik, gumis cimborám mondta hogy van nekik régi gumi polcon de már nagyon kemény :D.
Legalább drága nem volt.
Én a motort 2003elsővel és 2006 hátsóval vettem. Első már picit csatornába repedezett :D.
Az első pár száz kilométert futott, használtan vettem 9 eFt-ért, 2007-es. A hátsó 28 eFt volt egy érdi gumisnál, 2005-ös gyártású.
Online rendelted? Melyik évben gyártották? (vannak ilyen akciós pár éve polcon álló gummák)
Motor gumit elvileg gyártástól számítva 2 éven belül lehet csak forgalomba hozni, többit csak kéz között. (autó guminál ez 4 év axem)
Lassan nekem is gumiznom kéne.
Pirelli Diablo Strada 120/70-17, 180/55-17
Milyen gumit vittél?
5 eFt (első-hátsó kerék le-felszerelés, első-hátsó gumi le-felszerelés, centrírozás)
Szia!
Mennyiért gumiztak fel?
Mikula motoros boltba mindent megoldanak korrekt áron és normális minőséget kapsz! Véleményem szerint Lacika mindent visz
Ma mentek ki a tora?mert ha igen,és idöben végzek megyek Én is...
Doky! De Én voltam.széééééép hangja volt a mocinak.
Köszönöm a segítséget gumiszereléssel kapcsolatban. Voltam a Pit-Stopban, elégedetten távoztam.
Még olyat kérdeznék, hogy Nyíregyen belül kihez forduljak a következő dolgokkal kapcsolatban ('99-es Suzuki GSF1200):
- telószárszimmering csere
- karbiszinkron
- szelepfedél tömítés csere
- benzincsap (ON álláson csöpög, tartalékon jó).

Válaszokat előre is köszönöm.
Muszáj.
Inkognítóba osonsz?!?
Láttalak ma 4 óra körül, mögöttem mentél 2 autóval, az országzászló téren aZ éXeRrel. Zöld L200al vótam.
Galuska powa dugnám
Kapsz egy másik "alkatrészt" is éjszakára!
Ezt a csajt jaj de meg...motoroztatnám
A bogarak az alacsony légnyomás miatt vannak kinn. Olyan esőt fogunk kapni a napokban hogy beszartok.
a sorompónál nem rád villogtam odafelémenet? ott állt egy mocc de nem láttam miféle mert sötét volt meg mert épp kanyarodtam
Zx-r nem rakod fel schöki csapatát a két szponzoral
a tó strand hátsó részén a zápor utca felől de tényleg rengeteg bogár volt
Voltam Soston ,de sajna nem tudtam,hogy a to melyik részén vagytok..Na de meg is érdemlem,mert megkérdezhettem vona.amugy motoroztam egy jot,kb.451000 bogarat öltem meg.rengeteg van...
most indulok egy fél perc aki jön a tón találkozunk