Elgondolkodtató...mindenesetre zárójelben megjegyzem, hogy a (ha jól emlékszem, lényegtelen) 3 hete megrendezett ferrari tesztnapon
egy 20-asért vezethetted saját magad az f430-ast. Igaz, ott nem nyúzhattad, meg beleszóltak. Isminek 160-ig engedték csapatni, ami magában nem nagy durr, de biztos nagy élmény volt.
Hát lehet majd akkor hívom én is 2 ember kíséretével. Már csak jelentkező kell.
Beszéltem vele az előbb.Egy 20-asba kerül az autó 35 kilométerre,3 főig.Tehát ez esetben még 7000 sincs koponyánként.Ebben benne van egy végsebesség kísérlet,ami eddig mindig sikerült neki/299/,de ha azt akarod,akkor az egészet leforoghatjátok a városban is.Ha akarod motorosokra vadászik,vagy bármire,amivel gyorsulni akarsz! De Ő vezet!Megoldható a vezetés is,csak akkor olyan 80 -100 ezer a tarifa.Egyébként a Lambóban van Audi fejlesztésű motor,de ott "csak" max. 560 LE.!
Most mondta egy haverom, hogy 7ezerért visz egy kört, úgy, hogy melletted ül és nyomhatod neki. Vagy valami ilyesmi...
Nekem már az is elég lenne, ha vinne, valószínű kissé összefirkálnám a jégeralsót
Amúgy nem csoda, hogy úgy megy. Egy lamborghini blokk található benne, ami elég erősen utcára kiadott versenyautó.
A felirat a következő: Éld át az RS6 érzést. Vagy valami hasonló. Valamennyi pénzért visz egy kört, de úgy izomból. Ha kell a telefonszám szóljatok. Megadom szívesen.
Nem álló rajtok voltak,s bizony így a quattro minden előnye neki szólt!Kanyarból kigyorsítva úgy megindult,hogy olyat én még utcán nem láttam!És azon a 2-300 méteren már nem tudtam csak tartani a tempót!Ráadásul olyan féktávokat vett,hogy nacsak!Persze azokkal a hatalmas méretű kerámia tárcsákkal lehet is!
én gyalogosan láttam oldalról ahogy kilőtt egyszer... vmi összekerekes lehet mert nagyon betapadt.. tehát ha egy picit is elrontod az indulást akkor sztem 100 ig már nem fogod meg motorral... tényleg nagyon megy
Igy van !Kéki Levente......kapja az ilyen autokat mindig németből.de mindi ilyen rs-eket.amugy egy fehér 320D-vel jár.ez meg egy élményauto neki megint egy darabig.aztán majd mással látjuk...Na,Én lőttem a fővárosfele.szevasztok.
egy 20-asért vezethetted saját magad az f430-ast. Igaz, ott nem nyúzhattad, meg beleszóltak. Isminek 160-ig engedték csapatni, ami magában nem nagy durr, de biztos nagy élmény volt.
Hát lehet majd akkor hívom én is 2 ember kíséretével. Már csak jelentkező kell.