holnap ha mennétek a tóra karcoljátok már ide lécc a fórumra hogy mikor indultok és mennék én is.. voltam ma is csak nem motorral... láttam fakabátot is ..
látom tesó egyre jár az agyunk:D..nah de nekem van egy eladó s51b 1990es imsonom fúl gyári....nagyhalászban megtaláltok...ezen elértek ha érdekel06305285648
hát sztem iis igyvan...én nagyhalászba lakok kijövök a főútra a kanyartól 50mre de egy bmw 120al vette a kanyart szétnéztem kimentem oszt már majdnem seggberakott
nemcsak a motorost nem látják hanem eleve nem figyelnek.. főleg este.. tegnap annyi kocsi fordult ki elém úgy hogy nem is lassitott.. csak bevágódott .. baze mondom.. egy kettőre villogtam hátulról hogy haver vedd már észre magad de gondolom nem értette mi a bajom.. mikor mentem ki sóstóra akkor is szorit le egy nő.. lámpánál meg illedelmesen mondtam neki hogy : "nyugodtan tessék rámhúzni a kormányt maximum meghalok" tiszta idióta emberek vannak... és egyik esetnél sem száguldoztam ... ! tehát nem a semmiből tüntem fel... ááá.. kész... figyelni kell mások helyett is...
......................
fényhidas szar? az mit jelent?