Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naa, naa, naa! Tegyél képet Cimbikém!
Holnap jösztök ki Pazonyba? Motoros-autós tali lesz. mindjárt rakok be képet.
Bizony érdemes!
Pedig érdemes!
azoknak, akik nem nézelődnek másfelé
http://tevem.hu/video/2673/::A...
rendben azért kösz ha valakit meg bántotam volna akkor bocs csak tényleg eléggé fontos mert amit fogok venni mocit azon cross gumi van és én inkább aszfalton közlekednék vele szoval ha láttok akor ne gázoljatok majd el 200-al no mind1 azért kösz remélem majd normálisan is tudunk beszélni veletek azé nem akarok én balhét a nyír1-i motorosokkal
szóval széles utat......
Csak tudod ilyenkor az szokott reagálni,aki tud segíteni.Mivel nem reagált senki,így gondolhattad volna,hogy miért.Vagy X számú embernek be kellett volna írnia,hogy én nem tudom,én sem,......!Ez így elég értelmetlen lett volna,nyilván ezért is nem tette az,aki nem tud ebben segíteni!De ha benézel egy-két motoros boltba és tájékozódsz,máris előrébb leszel!
én elöször normálisan kértem segítséget de lofaszt se válaszolt senki az meg 1 dolog hogy szarul írok, ez van de ha válaszoltatok volna hogy 1 kurva enduros sincs sajnos nem tudunk segíteni akkor azt is megköszöntem volna.na de mindegy....
Enduróra keres gumit a srác,csak hát gondolom azért nem válaszolt neki senki,mert nemigen van itt egy endurós sem!
Ne parasztozzál te kis gyökér, mert megfejellek mint vakond a kútgyűrűt! Inkább tanulj meg helyesen írni, mert te vagy a paraszt! Suttyó!
Mivan veled? Én egy hozzászólásodat se látom,,,,
Köszönöm szépen a segítséget nemgondoltam volna hogy ijenek vagytok, vagy csak nem látjátok a hozzászólásaimat?
vagy ténleg ilyen parasztok a szabolcsiak? pedig én nem vagyok az hm....
Az eddig legnehezebb körülmények közt jól sikerült panorámám :P
(meg egy-két ráadás:D)
kiderült ki a csaj?

ez figyelmébe ajánlom mindenkinek!

http://www.youtube.com/watch?v...
A kulcsszó: Finepix S1000 fd (és term. panoráma funkció)
Komoly! Panorámát mivel fotózól?
Amúgy múltkori viharjelentésre készítettem, csak elfelejtettem feltölteni
A té Mobiltól tudom. és ezt halál komolyan mondom. amit számot kiírtál az egy lány nevén van. Töbet nem írhatok mert sértem ezzel egyesek jogait
Mi teljesen megértöek vagyunk
jó éjszakát!
teljesen mindegy nem hiszem h fogok még ide írni. Csak ez tényleg fontos lett volna, de ti nem vagytok valami megétőek
és ezt honnan tudod?
Balázs léci ad el a láncod:P

Legalább én tudjak motorozni
A telefonszám egy hölgyé. Nyíregyházi ha ezzel segítettem valamit.