Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elkészült
2013. Március 29. | Kategória: Csajoknak
snoopyka készül HÚSVÉT reggel
Lesz ma valami gurulás ha nem esik az eső?:)
Köszi cimbi
Boldog szulinapot
Nagyon szépen köszönöm drága barátom
Aki ma esőtáncot jár annak kezét-lábát eltöröm!
Gyia, Isten éltessen nagyon sokáig!
Azoktól sokkal szebb!
Józsi csináltatott az övére,de nagyon szép!
Majd kerítek róla képet valahogy!
Egy az egybe másolta valamelyik jónevűt!
Mondjuk mindegyik csúnya szerintem, de eléggé hasznos dolog. Talán amit a ZZR fórumon linkeltem még elfogadható külsejű..
Bukógombában(piti áron!) lehet tudok segíteni!
Megkérdezem majd Józsit,hogy neki mennyibe van,meg segít e!
Ha érdekel a lehetőség jelezd!
Gratula az új géphez. Kíváncsi leszek, hogy fogod megszokni, hogy nem kell vissza kapcsolni, ha előzésről van szó!
Rengeteg balesetmentest kívánok, és persze jó időt, hogy most már tényleg ki tudjuk hozni a motorokat
bontott motorok alkatrészei
eladók :06304053450
Én lehet elfogult vagyok a nagy köbcentikkel de ez a legjobb motor a világon szerintem a ZX 12 után ,de komolyra fordítva a szót nagyon,nagyon,nagyon jól választottál szép a vas !
Köszi mindenkinek!
gratula az új géphez aztán csak baleset mentesen
Köszönöm hétfőn kereslek. egy "70"-es szám lesz az
Dehogy is, csörgess nyugodtan!
Zavarok,ha felhívlak?
ahha, 303082619
Na,ha még az ára is barátibb volt,akkor meg duplán jó választás volt!
Honnan hoztad?
Nem győzött meg az a típus 100%-ig, szóval nem kellett sokat beszélned róla. Abból több km-rel volt és drágábban ennél. Túl sok választásom nem volt.
Plusz egy túramotorba meg ne tegyenek sportblokkot, mert akkor azt pörgetni kell és nem lehet annyira nyomatékból menni. Itt szerintem ezzel nem lesz gond..
Ezt a tipust többnyire nem suhancok vették,hanem inkább 30(40?) felettiek,akik kihozták hétvégente egy-egy kisebb túrára,aztán néhány év elteltével már még annyira se!
Szóval ennél simán lehet valós a km.!
Meg ennél azon sem kell agyalni,hogy pályagép volt-e.
Közúton ezeket meg szétforgatni szinte lehetetlen!
Úgyhogy ez tényleg csak be van járatva!
Kíváncsi leszek a véleményedre az első olyan nap után,amikor letekersz vele vagy 150-200 km.-t!
De azért úgy gondolom,hogy nem állt tőled olyan távol ez a motor,ha ilyen könnyen átálltál erre a "hangszer" után!
Szép az a bordó amit néztél,de nem egy kategória!