Na itt kezdődik a probléma:D a pénz című dolognál :D na az nekem nincs, ha van is kevés xd
de szerintem ez az ukránnál nem gond :D majd max alkudom :)
de ha a rendőr megállít, mit mondok neki?:D
piacon vettem? Mert akciós volt xd
Szia Csipetke:Te figyelj már a piacon már tudsz venni jogsit .A múltkor mű fogsort is árultak,Az Ukránnak minden van .Tudod,ha pénzed van,annyi mindent meg vehetsz jogsit meg 1-szép motort. .
Heló!Azt mondják hogy Hajdúsámsonba van valami ember aki pöpecűl béállíttya!Ennek a mestere,féllába van.Ennyit tudok róla de ha kell szerzek még infót!
Szép napot mindenkinek:Suzuki gs 500 as on kellene karbi szinkront csináltatnom Nyíregyen tud valaki valami okos hozzá értő szerelőt?Meg köszönném.További szép napot mindenkinek.
Szia!
bár Probikert nem tartunk, de gyere be hozzánk és nézd meg például a Shox Sixgear-t (http://showbike.hu/index.php?p...). Viszont ha érdekes, gyere most, mert február 1-től emelkedik a bőrök ára
joreggelt mindenkinek:-)
azzal a kerdessel fordulok ide, hogy csere elott allok...egesz pontosan aprilia helyett tzr
viszont annak ki van szakadva az ulese, van e itt nyiregyen olyan ember aki az ulesnek a javitassal foglalkozik, ha ilyen lehetseges, vagy cserere szorul es ha cserelni kell, az mennyibe fog nekem fajni szerintetek?
koszonom elore a valaszt:-)
Tudtok ajánlani helyben olyan gumist, aki meg tud egy gumit rendesen javítani?
Köszi