Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

joreggelt mindenkinek:-)
azzal a kerdessel fordulok ide, hogy csere elott allok...egesz pontosan aprilia helyett tzr
viszont annak ki van szakadva az ulese, van e itt nyiregyen olyan ember aki az ulesnek a javitassal foglalkozik, ha ilyen lehetseges, vagy cserere szorul es ha cserelni kell, az mennyibe fog nekem fajni szerintetek?
koszonom elore a valaszt:-)
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni tőletek. Nyíregyházán tud valaki olyan motoros ruházati boltot ahol kapható Probiker Prx-4 Ruha? Vagy olyan új Bőrruha érdekelne ami 60-70 ezer között van. Köszönöm a segítségeteket.
adatlap
nem csak adalap
Nesiess csekket kaptál?
egésségedre
ma kaptam meg a levelet a " tisztelt jardtól "

és ittam rá eggyet

mindenki motorozik?
Sziasztok. Tudtok mondani egy szerelőt aki ért a 4T robogókhoz?
Ugyanez áll Január 7.-én délután 1 körül a nyírszőlősi úton!
Még jó hogy elől nincs rendszám
Hát Pisti: köszönöm mégegyszer, és úgy van ahogy írod :D
és neked, hogy áll a kocsi? kész van már?
Csipetke: Bár mikor rendelkezésedre állok Szólj ha szarba vagy, A falusi paraszt erről híres ezt tanították velünk. Na minden jót komám.A számomat tudod ha futó kell.
Csipetke: Bár mikor rendelkezésedre állok Szólj ha szarba vagy, A falusi paraszt erről híres ezt tanították velünk. Na minden jót komám.A számomat tudod ha futó kell.
eladó egyy dt akit izgat az talál képet a profilomon
semmi extra, csupan annyi hogy mostansag azt veszem eszre az emberek tobbsege, tisztelet a kivetelnek nemsegit a masiknak. es te lenyegebe egy vadidegenen segitel...ez a hihetetlen es koszonom tisztelettel
nem emlékszel hogy te adtad nekem az 1969 képcsövest
vettél tv-ét attila
csak nem nézed a BBC tv-t ?
meg úztuk a a színes fémet az űrböl észak afrika és a spanyolok kapták meg
ja és eladó lett a csizmája is mert a kampótól nem megy a lábára 46-os