Szevasztok!
Bocsánatot kérek mindenkitől, hogy nem értem oda?!
Az igazság az, míg teregettem kaptam egy kihagyhatatlan és visszautasíthatatlan ajánlatot egy kedves aranyos hölgy ismerősömtől.
Hello!
A mai nap sajnos nem volt aktuális és jövőhéten meg délelőttre megyek
így próbálok én is egyeztetni és ha valami konkrétat tudok akkor azonnal írni fogok neked :)
köszönöm mégegyszer a segítséget :) hihetetlen :)
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Aki tudna esetleg FZ6N-hez (2005) első lámpát, kuplungkart, tükröket, az légyszi szóljon már. A bontókban mindig azt mondják, hogy pont most vitték el, érdeklődjek később. Köszönöm előre is
Sziasztok nem tudtok nekem ajánlani valami emberkét aki ért a futómű javításhoz 2005-ös CBR600RR-en kellene átdolgozni az első telót mert szivárog. Csak megbízható embert keresek.....
Szia Csipetke,Én szívesen segítek,én Császárszálláson lakom de van 1 magosítóval rendelkező futóm ha kell ha nincs más,holnap vagy amikor neked jó akkor jössz Ha tudtam segíteni üzibe a számom.
sziasztok.
szuksegem lenne egy kis segitsegre. nemtudom a motorom elvinni szerelohoz, valaki segitene eljutni nyiregyre...? kellene egy futo amire felrakjuk. termeszetesen honoralnam:-)
koszonom elore is a segitseget
Szasztok 93-as gsxr 750hez kellene nekem üléspúp, jó hozzá a 92-95 ig vizes gixxeré valamint a 92-95ig vizes 600é, ha valakinek van jellezze már lécci, köszönöm
Köszönöm!
Bocsánatot kérek mindenkitől, hogy nem értem oda?!
Az igazság az, míg teregettem kaptam egy kihagyhatatlan és visszautasíthatatlan ajánlatot egy kedves aranyos hölgy ismerősömtől.
A mai nap sajnos nem volt aktuális és jövőhéten meg délelőttre megyek
így próbálok én is egyeztetni és ha valami konkrétat tudok akkor azonnal írni fogok neked :)
köszönöm mégegyszer a segítséget :) hihetetlen :)
Nem tudtok valamit szesze-ről ?
Talán beszorult a mosógépbe ?
szuksegem lenne egy kis segitsegre. nemtudom a motorom elvinni szerelohoz, valaki segitene eljutni nyiregyre...? kellene egy futo amire felrakjuk. termeszetesen honoralnam:-)
koszonom elore is a segitseget
Ez egy tavaly megjelent film, már le lehet tölteni pár helyről:
http://youtu.be/QldZiR9eQ_0
Gyorsak a védő -aik!
Az óra a végén km/h-ban mér!
Dolgoznak éjjel-nappal, valamikor aludni is kell!
(Hogy ne tudjon felkelni egyik sem)