Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nála is ki kellet mosni vagy takaritani?
ennek FRIGY lessz a vége
Ugye megértitek?
Köszönöm!
Szevasztok!
Bocsánatot kérek mindenkitől, hogy nem értem oda?!
Az igazság az, míg teregettem kaptam egy kihagyhatatlan és visszautasíthatatlan ajánlatot egy kedves aranyos hölgy ismerősömtől.
Hello!
A mai nap sajnos nem volt aktuális és jövőhéten meg délelőttre megyek
így próbálok én is egyeztetni és ha valami konkrétat tudok akkor azonnal írni fogok neked :)
köszönöm mégegyszer a segítséget :) hihetetlen :)
Dehogynem!Most mossa a 12.géppel! Én meg teljesen kiizzadtam már a sok ping-pongozásba annyi ideje vártam a sörözőbe Maláékkal
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Aki tudna esetleg FZ6N-hez (2005) első lámpát, kuplungkart, tükröket, az légyszi szóljon már. A bontókban mindig azt mondják, hogy pont most vitték el, érdeklődjek később. Köszönöm előre is
Üdv Mindenkinek !
Nem tudtok valamit szesze-ről ?
Talán beszorult a mosógépbe ?
Szia Csipetke. Vártalak ,meg tudtad oldani?
Én is oda hordom a motorom és tényleg le a kalappal minden téren nekem eddig tökéletes munkát végeznek!
Hali hó!volna egy mazda kocsim cserébe motorra. dízel.ha esetl eg tudtok valami t írjatok léci
Szia skoti.Adnék egy telefon számot.0630-4333441(Veres Tamás)Nyíregyháza Tokaji út Motoros bolt.Nékem ők csinálták,és le a kalappal.
Sziasztok nem tudtok nekem ajánlani valami emberkét aki ért a futómű javításhoz 2005-ös CBR600RR-en kellene átdolgozni az első telót mert szivárog. Csak megbízható embert keresek.....
Üdv "szomszéd" nem is tudtam, hogy itt Borbányán van bandit,
Szia Csipetke,Én szívesen segítek,én Császárszálláson lakom de van 1 magosítóval rendelkező futóm ha kell ha nincs más,holnap vagy amikor neked jó akkor jössz Ha tudtam segíteni üzibe a számom.
valoszinu, hogy van csak ahelyett hogy segitenenek egymason az emberek inkabb elfordulnak. ezert is gondoltam, hogy itt kerek segitseget.
Az se igaz,hogy Kemecsén nincs senkinek egy futója!
sziasztok.
szuksegem lenne egy kis segitsegre. nemtudom a motorom elvinni szerelohoz, valaki segitene eljutni nyiregyre...? kellene egy futo amire felrakjuk. termeszetesen honoralnam:-)
koszonom elore is a segitseget
Szesze!
Ez egy tavaly megjelent film, már le lehet tölteni pár helyről:
http://youtu.be/QldZiR9eQ_0
Szasztok 93-as gsxr 750hez kellene nekem üléspúp, jó hozzá a 92-95 ig vizes gixxeré valamint a 92-95ig vizes 600é, ha valakinek van jellezze már lécci, köszönöm
Az igazi kamikaze-k!
Gyorsak a védő -aik!
Az óra a végén km/h-ban mér!

Ne bánd már őket!
Dolgoznak éjjel-nappal, valamikor aludni is kell!
(Hogy ne tudjon felkelni egyik sem)
Jajj a másik SZTAHANOV