Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne igyál annyit hogy ne birjál egyedül megfürödni
Szevasztok sokat isztok bebasztok oly ismerős ez a duma.... . . de vigasztal hogy nem, vagyok már egyedül .
én nem tudok menni mert pont akor van a fűrdetés
de majd bepótoljuk
nem igérem magam / vendégek jönnek / de megpróbálok ott lenni
Ott leszek:)
Fél8-8 Kossuth tér
Na halihó:) mikor lesz ez a forraltborozás?:) mert én benne vagyok:)
Nyíregyházán az Északi-körút mellett garázs kiadó,akár több motor tárolására is!
érd: toft@freemail.hu
Többi skacok?
Téli álom,vagy mi?
akkor viszem én is az asszonyt!
csö
Úgy gondoltam,hogy este 7-ig mnidenki elintézi amit még akar,és úgy 8 körül már nagyjából jó lehet
Aztán az év túráit,poénjait,megemlékezésként a baleseteit,meg a szokásos magunkfajta motorosdolgokat kivesézzük egy kis forraltbor mellet
Persze a lányokat is szeretettel várjuk!
Én benne vagyok mikor pontosan?
nyiereny bikires feléled?
1.gyia
2 donjanek cbr ........ tovabbi jelentkezöket varunk?
pénteken pálikázás a kossuthut teren? vagy aki nem szereti a pálinkát max forralt bor?
Yoo

Többiek?
jó ötlet támogatom
Pénteken estefelé egy karácsonyi forralt bor ivásra szánnunk kellene egy kis időt
Aki egyetért jelezze
Fékbetét

30%-os akció minden fékbetétre

Köszi Doky! Nem nekem kellet,hanem elmentünk megnézni a kollégámnak a grandés cbr-t és ahhoz kellett.Nem hoztuk el mert láncfeszítő vacakolt,/szerintem/ ajánlottam is a cseréjét de ott nem cserélte ki pedig volt egy hornet blokk az asztal alatt és abból kivette megmutatni,hogyan működik.Szerintem ma pedig belerakta, mert ma már 50 ezerrel drágább a motor,biztos csendes lett.
Én Karel bától vettem eredeti fékbetétet,most 30%-al olcsóbb.
Bandi!

Én t ő l ü k vettem Brembot még a fehér Hornetre!

Gyorsak voltak és olcsók szóval ajánlani tudom csak....
Szeva még szegény Krisztián István mondta hogy eladta igen kb 1-2 hónapja.A felnim ma lett kész a fejidom meg holnap lesz kész.Januárra összeáll
udv szatyi

én ugy tudom hogy aki kinézte nem kapta meg a hitelt ez kb 1.5 hónapja volt .
Azóta nem tudom hogy eladta volna .
Neked kész már a gixxer ?
Helló igaz , hogy Peti eladta a BKinget?