Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot mindenkinek !

Szigetváti Peti negrót kapott a mitulábátitó

igaz régebbi cikk de ha mégis valaki ilyen gumival találkozik
http://www.motorinfo.hu/magazin/2007/06/27/michelin_pilot_power_vissz
ahivas_ii/
á nehogy azt hid majd meg kúrnak egy pár ártatlant 30 rongyra hogy visssza hozák
Mikor büntetni kell, akkor megy az arcoskodás, meg az "én vagyok a tanult rendőr, jobban tudok mindent, te meg fizess köcsög" Közben meg ennyit tudnak... Ahhoz, hogy 20-al guruljak a városban, és nézzem kit miért lehet baszogatni nem kell sok ész. Természetesen tisztelet a kivételnek!
Látszik, hogy már csak nekik van pénzük benzinre. Csak ők kocsikáznak a városban
3 barátomat biztonsági övért 3x15 ezerre vágták meg így karácsonyi ajándék gyanánt a Garibaldin
ennek a srácnak milyen igaza van
Snoopika a pszonyi mol-ra jár a barátnőjével
Megdolgozunk mi érte..mármint a kocsiért!
Így van! A mi pénzünkből kapjanak még egy új autót ezek a gyökerek!
Nagyon jóóóóóóóó:D
Száguldunk és Végünk
Köszi Attila !
Majd ARANKANÉNI ráhimez
ja és hiányzik az s betű az elejéröl
én igen Attila ez egy bőrruha
Semi gond. Köszi. Szép napot mindenkinek
már "sajna" nem aktuális egyik sem
Hello! Zsolcai lakos voltam, immáron miskolcon tengődök. A régi pályát visszasírva támadt 1 ötletem. Kellene 1 kis segítség a megvalósításához. Arról lenne szó,hogy a DAM-ban szokott rally verseny rendeződni,ugyan ez engem nem érdekel ,de az a kósza ötlet jutott eszembe, hamár rally lehet akkor miért ne lehetne mondjuk endurocross supermoto, quad verseny is?! Sajnos itt kelet MO-n nincs sok motoros esmény de biztos lenne kereslet rá. Kíváncsian várom véleményeteket Tőled illetve az egyesület tagjaitól! Üdv Gábor
Üdv Mindenkinek !
Esetleg valaki tud róla mondani valamit ?
DAINESE
A korábbi (vagy mostani) tulajnak a háza is ilyen színű Napkoron...
a 41-es mellett gyakran előfordul....
ja főleg a 700as érdekelne. Szép napot mindenkinek
szia. A furók érdekelnének milyen árba lenne? Gondolom garit nem vállalsz rá Üdv
Szabolcs-Szatmár-Bereg nem csalódtam benned!
A színek valósak!