Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Nem tudtok valakit aki Nyíregyházán tud bőr rucit megvarni? Mer a hátán a nyakánál lett rajta egy kb. 2cm-es szakadás! Előre is köszi a segítséget!
Értem, tehát Miskolc. Azért még a Sparinak drukkolsz ugye?
Ha hazajössz keress, én is a Kertvárosban lakom, Mosön-töl 3 sarokra.
Na csákó, holnap korán kelek.
Megoldható....
A működő gép is egyhamar szalagkábel problémás lesz, de még megy. Ha nem érsz el telón, ott az e-mail. A Lux-ban 3 műszakban nyomom, nem mindig vagyok elérhető.
Van egy eladó bőrgatyám, nagyon kényelmes, minőségi darab, de én már nem férek bele sajna.
Cserélném is nagyobbra. Ez lenne az
Egy kis segítségre lenne szükségem! Nem tudtok valakit aki Nyíregyházán tud bőr rucit megvarni? Mer a hátán a nyakánál lett rajta egy kb. 2cm-es szakadás! Előre is köszi a segítséget!
ok ok .. tudom mondta Bandi
Ha hazajössz keress, én is a Kertvárosban lakom, Mosön-töl 3 sarokra.
Na csákó, holnap korán kelek.
Asszonypajtival költöztem.. munka mellett nincs idő nézelődni... meg amúgy sem szabad
Kint vagy?
Milyenek a nők?
Amint tudom mikor megyek haza Skóciából jelzek
A működő gép is egyhamar szalagkábel problémás lesz, de még megy. Ha nem érsz el telón, ott az e-mail. A Lux-ban 3 műszakban nyomom, nem mindig vagyok elérhető.
19-20án otthonleszek, lehet megnézném valamelyiket.. számod megvan majd csörgök ha aktuális
esetleg barterezhetünk is ha érdekel valami az előző kommentből
Ár: a bolti ár fele körül, vagy annál kevesebb, úgyis megegyezünk! Mind ÚJ!
Bosch
PSB 500 RE ütvefúró
PSB 650 RE
PSB 700 RE
45 darabos fúró-csavarozó bit készlet
46 darabos fúró-csavarozó bitkészet
Prio rezgőcsiszoló
vaterán Allan néven téged láthattalak? ha igen légyszi írj érdekelne valami, ha nem akkor is hogy tudjam más az!
Köszi
Jó egészséget a családnak!
Aki lemaradt volna a 2011 es Nyíregyházi teremcross ról annak itt van egy kis videó .
http://youtu.be/bAMF5wbbT_4