Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyia Te pedig két ruhát varass össze, hogy kényelmes legyen és nehogy szétrepedjen
Szigorúan mikulás, csak utána nehogy így nézzek ki.
Neked már fel kell akasztani az oldalkocsit is az idén
Attól függ mi akarsz lenni télapu vagy krampuszlány?
Idén remélem nem fogunk beleférni a képbe annyian leszünk!
Meg ő is, csak kicsit szégyenlős még
Ha én mehetek, akkor jelentkeznék.
Pontosan nem tudom miért nem csinálják a motoromat már egy hete,de kihozom a szervizből egy féktelenül 4-es akcióra a mikumoci kedvéért az biztos
Lehet ,hogy ő is jön majd
Nem ártana egy felmérést is csinálni, kire számíthatunk,ha tényleg elfogadható idő lenne Persze a mikuruha feltétel természetesen!A vállalkozó kedvü hölgyjelentkezők pedig krampuszjelmezben csatlakozhatnak a télapóbácsiknál..... Na és persze nem elfeledkezni a gyerekekről! Pár kis csokimikulás,egy kis csomag szaloncukor osztogatni. ilyesmire gondoltunk Na akkor ki jön?
Mala papó,én csak száraz útra hozom ki a rénszarvast
Jaja!Télen sokkal látványosabb dolgokat szoktunk csinálni!
á nem inkább csak télen
és a miku ruha beszerzésére
Ti nyáron is szoktatok motorozni?
és imátkozni a jó időért
Tehát akkor itt az idő a jó időpont kiírására (és a miku-ruha fontosságára felhívni a figyelmet!)
ó akartam
ó baszki tényleg vasárnapot akkartam írni csak már várom hogy péntek legyen
PÉNTEK?
2009
ha valakihez fell férnének jönnének ők is
kör majd megállunk
helló
dec.4 péntek 12:00 Plázánál gyülekező 12:30 indulás a városba egy körmajd megálunk a korzónál stb
Hi!
Több érdeklődő e-mail is befutott hozzám mikulás felvonulással kapcsolatban. Mivel tavaly is Ti szerveztétek, gondolom az idén is hasonlóképpen lesz. Szeretném megtudni az időpontot, gyülekező- és cél helyet és az útvonalat. Az infokat természetesen továbbítom, had legyetek minél többen!
Allan