Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

indulást sztem tegyük dél körülre. akkor már kicsit melegebb is lesz (bár nincs hideg most se)
Plázánál tali, én 11 fele leszek ott
Sziasztok, 10-kor Pláza? Utánna meg megbeszéljük az esetleges kirándulást. Hali
Szerencse az kelesz főleg hogy jovő héten muszáj leszek használni a motort napi 15 km terre. Csak bírja ki és ne cseszen el benne semmit
Nekem annó egy vezérműlánc cserére 60-ezret mondtak.
De inkább megcsináltam magam.
Az tény h a Te motorod és a problémád komplikáltabb sok szerencsét a szervizeléshez!
Oda szoktam én is vinni de 1 komplett blokk szétszedésér legombolnák még a gatyát is!

Azért gondoltam hátha van valakinek 1 bevált szerelője de ha nem lesz akkor muszáj lesz karaiékhoz :( (Szerintem Főtengely cspágy lesz a ludas)
Szia!
Nekem hála az Istennek,szereltetnem még nem kellett,de ha kéne tuti Yamaha Karsaiék-hoz vinném.
Senki se tud 1 jó szerelőt Nyíregyházán?
M407-510-es progit megkapta és úgy néz,hogy szereti nagyon,jobban érzi magát lent is fent is.idegbeteg lett be is kellet nyugtatóznom éjszakára!
Csak azért szólok: este 22:08-kor álltak a Nyíregyháza táblánál a rohadékok a Tokaji úton!
a plázánál beleszaladtam két kalaposba.. éccaka 100 körül... ugye ott nem szoktak mérni ?!?!
Jó rendben. Jó éjszakát mindenkinek!
Reggel majd oda gurulok hozzátok .
Oké jó persze. Akkor a táblánál leszek fél 9kor ha ugy jó.
10 óra ugye a kezdés ,ha az időjárás engedi 9 óra 30-kor jó ?
Mikor indulna? Én is menni akarok ,csak hát egyedül nem sok kedvem volna.
én is tervezek menni, milyen távot gondoltatok, és merre?
Holnap délután egy laza körben szerintem én is benne vagyok
Holnap délelőtt még egyeztetünk a gurulással./ Ha megyünk/
Szép estét mindenkinek.
Tényleg jó a Power Commander az R6-ban, alulról fog jobban menni.
Sziasztok

Holnap, ha jó idő lesz gurulni kellene valamerre. 11 órától lenne jó.
/legalábbis nekem/
Én szándékszom menni !
Sziasztok. Holnap kisvárda környékéről nem megy valaki a plázába a showbike rendezvényre?
Üdv mindenkinek nem tudtok 1 szerelőt Nyíregyháza körül aki nem csillagászati összegér dolgozik?

Visszahajtásnál (Motorféknél) Van 1 kis sipogó hangja ami a kuplung behúzására elhallgat esetleg valaki tapasztalt e már hasonlót?
OKés! Átadom ő már durmol ezerrel!
Gud nájt!
Csak átutazóba megyünk, nem állunk meg senki kedvéért!
Majd egyeztetünk!
Mentem durmolni!
Puszilom Noémit !
Jó éjszakát!