Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi! ha meg nem legfeljebb kirakom terminyomit az Aranyra, keressen egy kis zsét.
sztem összedobjuk neked, ha másért nem, azért, hogy Nyírtéten lángra lobbantsuk !
terminyomi! igazad van. nem is tudom hogy lesz, mert jen alapú a hitel. Valakitől vagy kölcsön kérek vagy elviszi a bank hamarosan. De nem baj, veszek akkor egy tablettát hitelre, mint te tetted! Vagy tudsz esetleg kölcsön adni?
Te miket beszélsz?
sztem téged mindenki annyira szeret, mint a H1N1et
Még megvan a motorod zx-r? Hááát....amennyit belefizettél,.............meg a svájci is magas.......kész csoda!
van benne valami...
Bárcsak úgy lenne
Akkor már közel van elvileg hétvégére 21 fokot mondanak
valahogy ez a hazajövetel kapcsolatban lehet a motorod forgalomba helyezésével úgy érzem...
szeva cimbi!
hamarosan már csak 3-at kell aludni!
Szeva Cimbi! Mikor jössz haza?
Helló szia! Te is itt vagy?
Hát az adatlapjához a belépési kódot,hogy fel tudjam tenni a képét róla a saját lapjára
Nem szeretem a nem egyenes embereket, főleg ha nem merik felvállalni amit tesznek
mit?
HI!
Kérd már el a "haverodtól" a belépési kódját hogy fel tudjak tenni róla egy képet
rég hallottam rólad már kezdtem aggódni hirtelen azt hittem történt veled valami
köszi
Szatyisv te mindig olyan mély,gondolatébresztő hozzászólásokat produkálsz! Csak így tovább!
jóféle volt mala de az enyém az igazi.........