Szép napot mindenkinek,jó gurigát kívánok. Érdeklődnék,hogy Nyíregyen van e valakinek Suzuki gs 500 E?Ha igen jelezzen már köszönöm széles utat mindenkinek.
Meglestem az árat. 9 pénzből megáll a műszaki.
Reggel hozod, itt hagyod este viszed, vagy amikor akarod. Ha valaki meg szeretné várni az előre szóljon.
"Úgy érzem itt egy kis emlékeztetőnek a helye :
Szgk., utánfutó, motorkerékpár műszaki vizsgáztatás helyszínen.
Valent Autó Kft.
Nyíregyháza
Tiszavasvári út 54.
ui.: Keresd Gábort (azaz engem) a munkafelvételnél! "
Nagyon szépen köszönöm!:) Szerencsére jó kezekben volt mindig és jó a szervizes is.Mikor tavasszal vagy olajcserénél kézbe kapja mindent átnéz amit csak lehet.Semmi probléma nem volt vele.Tényleg nagyon kezelhető és ha kell megy is.125ccm után ültem rá és pillanatok alatt átszoktam, csak a gázzal kellett finoman:)
Ez nagyon jó motor, a motorrevüs tesztben jókat írtak róla nagyon. Egyedül a váltójára kell nagyon figyelni! Meg állítólag a második pillangó szelep szokott meghibásodni, ettől szaggat a motor. De ezek csak odafigyelős dolgok! Mellesleg az egyik legszebb suzuki szerintem. És a legkezesebb, de mégis megy mint az állat!
Ha szeretnél tudni valamit a motorról vagy megnéznéd szólj és elmegyünk a carmoba.De nyugodtan te is bemehetsz megnézheted, a srácok segítenek!A számom:20/4388509
Jóestét mindenkinek .
Köszönöm szépen a köszöntést és az ajándékot is .
Ja nekem is fent a gumi+felnicsik , gyertyacsere , motorszinkron ,fékbetét .
Képek nemsokára csak innom kell valamit
Tud valaki valamit erről a hondás napról a plázánál?:)
Reggel hozod, itt hagyod este viszed, vagy amikor akarod. Ha valaki meg szeretné várni az előre szóljon.
"Úgy érzem itt egy kis emlékeztetőnek a helye :
Szgk., utánfutó, motorkerékpár műszaki vizsgáztatás helyszínen.
Valent Autó Kft.
Nyíregyháza
Tiszavasvári út 54.
ui.: Keresd Gábort (azaz engem) a munkafelvételnél! "
az 1100 XX még annál is szarabb volt mint amire számítottam...
Ha szeretnél tudni valamit a motorról vagy megnéznéd szólj és elmegyünk a carmoba.De nyugodtan te is bemehetsz megnézheted, a srácok segítenek!A számom:20/4388509
Üdv.: Norbi
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Én holnap cseréltetem...
Neked hol rakták fel?
Köszönöm szépen a köszöntést és az ajándékot is .
Ja nekem is fent a gumi+felnicsik , gyertyacsere , motorszinkron ,fékbetét .
Képek nemsokára csak innom kell valamit