Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sabato a táskából színválaszték lesz, vagy csak ebben az egy színben lesz?
Helyes a bőgés Doky. Én csak azt mondtam badarság és én nem megyek. Szervezzétek tovább!
Doki attól még hogy valaki hülyeségnek tartja és le merte írni a véleményét, attól még lehet szervezkedni.....Csak lehet nem 50 motoros megy el, hanem 15 . De akárki szervezhet bármit...
Hali jó estét mindenkinek
Jaja.Nekem is szokatlan
sztem igenis van (lett volna) értelme ennek az egésznek
az autósok elfelejtik télen hogy vannak motorosok és tavasszal újra az utakon lesznek.
aki csak 20 fokban hozza elő a motort az ebből semmit sem észlel én régen sokat mentem 0 fokba néha hóba is motorral és bizony egy két autós csak nézett tág szemekkel mikor majdnem elütütt hogy : motoros? igen vaze jön a tavasz lassan...
és nem csak az autósoknak kéne felkészülni a tavaszra hanem nekünk is.. lásd tavaly Janek cimboránk példáját.. nem tanultunk belőle mert ugyanaz megismétlődött.. (lásd Papót)nincs olyan szezonkezdet hogy ne lenne tele a szon azzal ki halt meg itt ott amott.. csak olvasuk és nem gondolkozunk el miért van ? ez a kis lassú tempó talán nekünk is segítene felfogni hogy még nincs nyár.. még ésszel kell közlekedni.. eltompultak télen az autóban a reflexek.. nem tapad a gumi stb!
hogy csak a feltünősködésről szólna ? miért a tiltás a csajoknak meg az egykerék meg a mikulásmotorozás miről szólt?
kár hogy Sabato elinditotta ezt negatív irányba .. előtte mindenkinek tetszett... félre kell tenni a rendőrös előítéleteket és útálatot.. ők is a MI ÉRDEKÜNKET SZOLGÁLTÁK VOLNA! (ha már máskor nem.. de ez más téma)
szóval Allan szerintem ne hagyd abba és te sem Mala.. bár nem tudom meddig jutottatok.. aki nem akar jönni nem kell ide sem írnia semmit és elmenni sem.. vki elkezd vmit szevezni alakul is a dolog egyik a szonra is feltetetné ebbe is segítene abba is erre lehurrogjuk... témától függetlenül ez nem szép dolog! SZERINTEM!

másik dolog... amit szintén nem értek mert megint a tavaly ismétlődik ! miért fórumon kell megbeszélni a pólót? Balázs minek csináltál iwiwen nyiregybikers klubot? ott csak annak tudnál üzenni aki tényleg tag és elkerülhető lett volna a magyarázkodás.. neked ezért nem neked azért nem....

amit jól írt vki: nem a pólótól lesz senki motoros.. és tagja egy baráti körnek.. ehhez nem csatlakozni kell.. ez kialakul.. ilyen nincs hogy na én most belépek és a barátotok leszek meg veletek fogok motorozni...megy majd minden szépen a magától.. nem mesterségesen kell létrehozni...

Már megint itthon vagy Jani Papó?
Lidi csütörtök. 7000.- ?
mert akkor 3-4 nap és talpra áll a gép Meg addigra megjön a jóidő is garantálom
Tényleg valaki nem tudna segiteni felhajtani valahonnan egy fejtartókonzolt?
Á!csak véletlen szokott lenni
pont te mondod papó csapom erre csapom arra a segét
Tekintetükből pedig SUKÁRzik az értelem
elég sötétek
csá
NA jó estét!
bocs, valamit elk**tam
szesze, ez eredeti légzsákos, csak kicsit csúnyácskák.tavalyi motorkiállítás, pest
Na meek én is. Mindenkinek jó éjt és minél jobb időt mihamarabb.
OK Jó éjt
na megyek mert elhŰl a fürdővíz
majd szóban
Jani Keletagros vagy?